2777
2789
عنوان

توهین فامیل دور بیشعور ب گربه هام😡👎🏻👎🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 80 پست
حق با اون خانمهخونه کسی ک حیوان داره نجسه

به شما ربطی نداره نجس هم نیست اون خانم هم بیخود کرد همچین نظری داد من هم سگ داشتم هم گربه خونم خیلی هم تمیزه این که نجسه یا چی اعتقادات خودتونه ک من اعتقادی ندارم نظرتونو برا خودتون نگه دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با آدمی که سگ و گربه نگهداری کنه تو خونش و رو فرش و مبلش بره و بیاد رفت وآمد نمیکنم چون وسواس دارم ولی به هیچ وجه هم تو هین نمیکنم چرا نگهداری میکنی و... بالاخره هر آدمی یه سلیقه وعلاقه ایی داره

راستش منم از گربه چندشم میشه و نمیتونم جایی که هست بذم و منم معتقدم پول نباید براشون خرج کرد..

نظرتون برا خودتونه عزیزم ولی من معتقدم چون تا الان فقط برکت و پول زیاد واسم اورده

ببین من از پرنده میترسمهررروقت برم خونه اقوام ک عروس هلندی داشته باشن بهشون میگم اون ویلان مانده رو ...

اره فوبیا داشتن دسته خوده آدم نیست ولی طرزه صحبت کردن کاملا اختیارش دسته خودمونه...وقتی پت ندارید متوجه هم نمیشید که طرفه مقابل چقد به اون موجوده زنده علاقه داره...

در واقع با توهین به اون حیوونه زبون بسته دارید به میزبانتون توهین میکنید چون اون پت انتخابه اون میزبانه اصلا سبکه زندگیشه...باید به زندگیای هم احترام بزاریم ...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
میدونم میگی تو خونه هستن اخه

خاک دستشویی گربه خاک معمولی باغچه نیست. ضد بو و باکتری و ترو تمیزه. دستشویی دارن برای خودشون. توش خاک هست. گربه حیوون بسیار تمیزیه. وسواس دارن حتی. هیچ بویی هم نمی دن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من فعلا شرایطش ندارم ولی درآینده حتما گربه میگیرم ، خیلی حیوون تمیزیه قبلا داشتم راضی بودم. نظر چرت و پرت دیگران هم اصلا برام مهم نیست، کسی اگه بدش میاد نیاد خونم والا منم خوشحال میشم ریخت همچین آدمایی رو نبینم

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹