2777
2789

من و همسرم هر دو شاغلیم ، البته من پاره وقتم و حجم کاریم خیلی سبک تره 

امشب همسرم ساعت ۹:۳۰ اومده 

امشب تمام لباسا مونده بوده و همسرم برا فردا یکیش رو نیاز داشت ، بهش گفتم با دست بشور خودت شروع کرد غرغر کردن که چرا نشستی و وظیفه توعه و …

منم لج کردم و گفتم نمیشورم 

اونم عصبی شد و حرفای جالبی بهم نزد و آخرشم گفت نشون ببین فردا چیکار می‌کنم گرفت خوابید 

الان دودلم ، میدونم که کاری نمیکنه و فقط عصبی میشه نهایتا 

حالا دارم فکر می‌کنم که بشورم و دعوا رو تموم کنم یا لجبازی کنم 

از این حرصم گرفته که بهم تو عصبانیت فش داد 

نظرتون چیه ؟ 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بشور اونم خسته بوده

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده خدا ساعت ۹ونیم اومده خودشم لباسشو بشوره؟ 

به نظرم بشور 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

وا یعنی چی این اخلاقا میخواد چیکار کنه مثلا تهدید میکنه

دقیقا منم از این زورم گرفته که نکنه عادت کنه همیشه 

بنده خدا ساعت ۹ونیم اومده خودشم لباسشو بشوره؟ به نظرم بشور

والا میخواستم خودم بشورم ولی وقتی تهدید کرد  الان فک میکنه از ترس شستم و پرو میشه و با این روش می‌خواد حرفشو به کرسی بنشونه 

والا میخواستم خودم بشورم ولی وقتی تهدید کرد الان فک میکنه از ترس شستم و پرو میشه و با این روش می‌خو ...

خب بهش بگو از ترس نبوده

قصد داشتم‌بشورم حتیاگه حرف و دعوایی پیش نمیومد

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بنده خدا ساعت ۹ونیم اومده خودشم لباسشو بشوره؟ به نظرم بشور

والا میخواستم خودم بشورم ولی وقتی تهدید مرد الان فک میکنه از ترس شستم و پرو میشه و با این روش می‌خواد حرفشو به کرسی بنشونه 

بنداز همه رو تو ماشین بگو بخاطر تو نکردما همه لباسا مونده بود .حرف جالبی نزدی کنترل خشم نداشته باشی ...

متاسفانه هر دومون کنترل خشم نداریم و این باعث شده دعواهامون زیاد بشه 

باز خودت میدونی ها ولی من به جات بودم میشستم و یه نامه هم میذاشتم رو لباسش که توش می‌نوشتم این خونه و خانم خونه حرمت داره فقط بخاطر نشکستن حرمتم شستم از این به بعد لطفا موقع عصبانیت هواست به حرفات باشه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht