2777
2789

من و دختر عمه م هم سن هستیم یکسال ازم بزرگتره 

تو یک خانواده هستیم من بچه ی طلاقم و این دختر با مادر پدرش میاد و من معمولا همیشه تنها میام خونه پدربزرگم این دختره از همه لحاظ خیلی خوبه هیکل، امکانات و هر چیزی الانم بینی ش  رو عمل کرد و انقدر پیش پدر بزرگ‌و مادربزرگ و عمه هام کلاس میزاره 

ولی من اینطوری نیستم من فقط درس میخونم 

خانواده ی درستی هم ندارم امسال دارم برای پزشکی میخونم و فقططط کارم درس خوندنه لباس خونگی میپوشم و خیلی ساده ام کلاس گذاشتن بلد نیستم 

بنظرتون چیکار کنم؟ 

میخوام پوشش م رو عوض کنم مامانم و خونوادش دخالت میکنن و نمیزارن 

اعصابم از این وضعیت خورده 

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

عزیزم باکلاسی چیزی جز ادب و معرفت نیست به نظر من خوش تیپی هم در سادگی هست لباس های خوش برش و خوش دوخت و در عین حال ساده رنگهای شاد و خاص بپوش شما خیلی جووونی ... امیدوارم بهترین سر راهت بیاد موفق باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باکلاسی چیزی جز ادب و معرفت نیست به نظر من خوش تیپی هم در سادگی هست لباس های خوش برش و خوش دوخ ...

ممنونم😘🙃

زیبایی تو سادگی هسبعد کنکور اونقد وقت داری برا اینکار هاتمرکزت ر درست باشه بزرگترین کلاس شخصیت و جای ...

ممنونم 

تمرکزم بالاست💌