2777
2789

سلام دوستان این منو برای خواستگاری خوبه؟ناگفته نماند مسافت خیلی زیاده به این دلیل یک وروزونیم مهمان ما هستند وجواب هم مثبته.تعداد۱۱الی۱۶نفر.

ناهار اول*غذای اصلی:کلم پلو شیرازی+چلو گوشت گوساله که می‌خوام برنج رو زرشک پلویی کنم.

پیش غذا:بورک یا پیراشکی مرغ+سالاد شیرازی+سالاداندونزی

دسر:پاناکوتا وانیلی با سس شکلات(می‌خوام توی قالب های تک نفره درست کنم که کوچلو هستند)

نوشابه وترشی سیر وسبزی

شام:جوجه کباب وگوجه(بدون برنج‼️)+ماست خیار+دوغ+سبزی+ژله

صبحانه:حلیم+تخم مرغ پیتزایی+کره و مربا+پنیر و گردو+خامه عسلی

ناهار دوم:مرغ پروانه ای با باقالی پلو(کنارش یه کاسه آب مرغ)+خورشت قیمه با سیب زمینی خلالی وبا زرشک پلو

پیش غذا:سالاد فصل+کشک بادمجون تارتی دونه ای

دسر:چیزکیک شاید اینم توی قالب های تک نفره کوچلو درست کنم.

دلستر وترشی زیتون وسبزی

برای پذیرایی:چای و نبات وقند+شیرینی دانمارکی+شکلات+میوه۴مدل+شربت ادایی🙂🙂

نظرتون بگید هرچیزی که هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مدت پیش توی یکی از تاپیک ها می‌گفت یک مدل غذا جالب نیست و.....بنظر شما یک مدل باشه چطوره؟!

میگه یه مدل غذا جالب نیست چون ادم دهن بینی هستش 

هر طور بخوای حساب کنی اصراف میشه چون کامل خرده نمیشه، از اول ساده و راحت باشید اونام اینطوری عادت کنن

ψ ❤️

میگه یه مدل غذا جالب نیست چون ادم دهن بینی هستش هر طور بخوای حساب کنی اصراف میشه چون کامل خرده نمیشه ...

پس از وعده های اصلی یک موردش درست کنم کافیه.

مثلا کلم پلو وقیمه رو حذف کنم

عزیزم کد معرف میزنی

اهراز هویت میکنی 

بهت ۱۰۰ هزار هدیه میده

برداشت میکنی میاد حسابت

بعد همونجا خودت کد معرف داری از طریق اون دیگران رو دعوت میکنی و هدیه میگیری

طلایین LAOZLXG

شفای همه بیماران صلوات