2777
2789

بازم مادرشوهر حسود... خونه ی اقوام شوهر بودیم من و شوهرم و دایی و زن دایی شوهرم توی پذیرایی نشسته بودیم و شوهرم داشت از من برای اونها تعریف میکرد از هنرهایی که بلدم مثلا خیاطی و چیزای دیگه و داییش هم تحسین میکرد  که یکهو مادرشوهرم که توی آشپز خونه بود از همونجا بلند داد زد و گفت «همه کاره و هیچ کاره » نگو که گوشش به حرفای شوهرمه و حسودیش گل کرده یعنی انقدر معلوم بود وقتی این حرفو زد ما همه مون به همدیگه نگا کردیم ولی من مثل همیشه هیچی نتونستم بگم 

حالا شما بودید چی جواب میدادید خیلی حرصم گرفت که جواب ندادم 🥲🥲

واقعا آدم میمونه چی بگه به اینامنم مثل شما نمیتونم جواب بدم هی میگن ول کن بدتر میشه یا بزرگتر از طرف ...

بزرگتر کجا بود بزرگی به سن و سال نیست بزرگی به کردار و منش هرکس برمیگرده وگرنه که خرپیره هم سنش زیاده  اینا انقدر حقیرن که هرکاری میکنن تا زندگی بچه شون جنگ و دعوا بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.