2777
2789

یکی از آشنا های دورمون که خواهرشوهرامم می‌شناسه اومده بود خونمون می‌گفت دختر کوچیکه خواهر شوهرت چقدر خوشگله🤐و می‌گفت ماشاالله چه سر و زبونی داره باید ببرنش بازیگریی چیزی مامان عقده ایش خیلی عکسشو پروفایل می‌زاره حالا فقط همونو ها عکس دختر بزرگشو یبار بیشتر نزاشته حالا زنیکه فقط از دختر اون تعریف کرد دید پسر منم کنارمه یک نگفت آره پسر توام خوشگله و خوبه باور کنید پسر من خوشگل تره خیلیا گفتن چقدر شیرینه نمی‌دونم چرا نگفت میاد خونه من شام و نهارشو میدم و پذیرایی میکنم بعد از بچه یکی دیگه تعریف و تمجید میکنه حالم بد شد واقعا😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حس بدیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مهم نیست برام کسی این مدل رفتار کنه شاید اصلا بچه منو دوست نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه بچت اونجا بوده و یکم ازش تعریف نکرده اره حق داری

ولی اگر نبوده خودتم همراهی میکردی میگفتی اره خوشگله که فک نکنه حسودی کردی.

فقط برا بچه ناراحتم که دیده از یکی دیگه تعریف کردن حسِ بدیه

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

اسی تازه جنسیت بچه هاتون یکی نیست خیلی حساسی

اگه جنسیتشون یکی بود منم شاید حسودیم میشد

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

عزیزم پسر شما واسه خودت عزیزع دلیل نمیشه بقیه هم دوسش داشته باشن😐😐 چه دغدغه هایی داری

اتفاقا خیلیا میگن پسرت خوشگله ولی خب من بحثم اینه دقیقا جلو پسرم داشت تعریف اونو میکرد شاید ناراحت شده باشه بچم