یکی از آشنا های دورمون که خواهرشوهرامم میشناسه اومده بود خونمون میگفت دختر کوچیکه خواهر شوهرت چقدر خوشگله🤐و میگفت ماشاالله چه سر و زبونی داره باید ببرنش بازیگریی چیزی مامان عقده ایش خیلی عکسشو پروفایل میزاره حالا فقط همونو ها عکس دختر بزرگشو یبار بیشتر نزاشته حالا زنیکه فقط از دختر اون تعریف کرد دید پسر منم کنارمه یک نگفت آره پسر توام خوشگله و خوبه باور کنید پسر من خوشگل تره خیلیا گفتن چقدر شیرینه نمیدونم چرا نگفت میاد خونه من شام و نهارشو میدم و پذیرایی میکنم بعد از بچه یکی دیگه تعریف و تمجید میکنه حالم بد شد واقعا😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
اگه بچت اونجا بوده و یکم ازش تعریف نکرده اره حق داری
ولی اگر نبوده خودتم همراهی میکردی میگفتی اره خوشگله که فک نکنه حسودی کردی.
فقط برا بچه ناراحتم که دیده از یکی دیگه تعریف کردن حسِ بدیه
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.