2777
2789
عنوان

درمان تبخال تناسلی رو کسی میدونه

122 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من یه مدت هست ببخشید 

وقتی خودمو میشستم تو دستشویی یه جوش مانندی به دستم میخورد 

امروز که یکم دقیق دست زدم یکم اذیت کرد 

با گوشی عکس گرفتم یدونه جوش هس انگار فقط نوک تیز نیس مثل جوش سرش هم سفید 

چیکار کنم تونت عکسشو دیدم تبخال نوشته 

من دوماه قبل رفتم چکاب همچین چیزی نبود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولن برو دکتر عزیزم اگه تبخال باشه برات قرص و پماد آسیکلوویر تجویز می‌کنه و دو تا قرص دیگه اسمشون یادم رفته در عرض ۱هفته خوب میشی ، و مراقب رابطه‌ات باش اگه متاهلی حتما پاپ اسمیر بده همسرت هم چکاب بشه ببینید چطور شده .در نهایت خدا بزرگه استرس نده بخودت ک باعث تبخال میشه 

نمیدونم استخر واگیر داره یا نهولی رابطه با کسی که رعایت نمیکنه و با افراد مختلف س ک س داره باعثش میش ...

نه من نه شوهرم 🥺ولی هفته ای یکبار استخر میریم و یکبار هم یه آب درمانی رفتیم کثیف بود

دوماه قبل پاپ اسمیر دادم خوب بود چیزی نبود

پس برو دکتر زنان اصلا هم توروخدا دستکاری نکن که هم جاش میمونه هم پخش میشه کل پوست رو درگیر می‌کنه و بعدا دیگه باید کلی هزینه بدی جاشو از بین ببری