2777
2789

و اکر گمان کردی من دلتنگت نیستم ازخدا طلب بخشش کن!

زیرا بعضی گمان گناهند 

اینم کپشن بود 

شماره خودشو پاک کردم ولی داداش مونده بود سریع هم سین زد 

کاربر قدیمی 96 اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مخاطب خاصی گذاشته بودی یا همینجوری ؟

چی گفت 

چرا هاید نکردی

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

برای مخاطب خاصی گذاشته بودی یا همینجوری ؟چی گفت چرا هاید نکردی

دلم واسش تنگ شده بود با گریه استوری گذاشتم 

یهو دیدم داداشش تو مخاطبام بوده واتساپ دید دیگه 

میره میگه بهش

کاربر قدیمی 96 اینا
دلم واسش تنگ شده بود با گریه استوری گذاشتم یهو دیدم داداشش تو مخاطبام بوده واتساپ دید دیگه میره میگه ...

خوب فهمیده داداشت

از رابطتون خبر داشته ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اشتباه نکنم گند زدی خواهر😂

فدای سرت بابا تو فکرش نرو کسی که مال تو باشه نمیره و توی بهترین شرایط سر راهت قرار میگیره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

داداش اون دید

اهاااااا

خب بد نشده اونقدم که

بهش میگه حتما

اونم میفهمه