2777
2789
عنوان

انسانی یا ریاضی

125 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان

من امسال میرم دهم

بین رشته ریاضی و انسانی موندم

با جفتش میتونم کنار بیام

بنظرم شما کدومش سخت تر از نظر درسا و‌قبولی تو کنکور

تروخدا هرکی میتونه کمکم کنه

تجربی دوست ندارم اصلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره 

هر رشته ای سختی خودشو داره 

یه سر به کتابای دوتا رشته بزن 

و انسانی حفظیاتت باید خوب باشه 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

علاقه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

به شخصیت خودت بستگی داره .

من به خودم با ریاضی راحتر کنار میام تا حفظیات 

ولی اول باید ببینی هدفت چیه اگه میخوای فرهنگیان بری قطعا انسانی ولی اگه در آینده قصد مهاجرت داری رشته های ریاضی مناسب تره برات

انشاالله موفق باشی تو هر رشته ای که رفتی

یه سوال شما پرونده ات و از مدرسه گرفتی؟ توی پرونده گواهی پایان دوره تحصیلات متوسطه اول داشتی

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.