2777
2789

من‌قبلا سالندار بودم کار جدیدم ب عنوان سالنداری اومدم اما گف فعلا. پای صندوق باش😐گفتم‌بلد نیستم‌گف یادت میدم.مشتری اوند گفتم‌سلام خوش اومدید بفرمایید گف منو رو میدی بش دادم نگاه کرد گف فلات غدا میخام گفتم سالن یا بیرون بر گف بیرون بر رفتم ب صابوارم وسط سالن بود داشت نگاه می‌کرد آروم گفتم فلان غذا رو میخاد ب مشتری گفتم نوشیدنی چی میل داری.بعد صابوارم‌گف مگه چاله میدونه اینطوری حرف نیرنی😐گفت ب مشتری بگو بیاد بشینه برات منو میارم.گفتم‌خب وقتی ی نفر میخاد منو رو ببینه باید حتما اجباری کنم بشینه تا منو رو بیارم منو رو  چون تو کار قبلم همینطور بود الاصه اومدم بیرون.کلا من آدم پر حرف و فن بیان‌خوبی ندارم میدونم چون از صحبت کردن بدم‌میاد نمد ج کنم کار و حرفم بد بوده با مشتری ب نطرتون

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

عزیزم شما کاملا درست رفتار کردی صاحبکارت ایراد الکی گرفته به هر حال یادت باشه توی کار باید پوست کلفت باشی زود پا پس نکشی پول درآوردن روحیه ی قوی میخواد ناراحت نباش کم کم قلق صاحبکارت دستت میاد 

عزیزم شما کاملا درست رفتار کردی صاحبکارت ایراد الکی گرفته به هر حال یادت باشه توی کار باید پوست کلفت ...

مرسی عزیزم خیلی ناراحت شده بودم گفتم ینی اینقدر بی عرضه و بی سر زبون هستم؟ناراحت بودم مرسی بابت حرفات🫶🏼

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.