2777
2789
عنوان

کربلا

307 بازدید | 30 پست

تقریباً حدود سه سال پیش،برای اربعین راهی عراق شدیم

من و پدرم و عمم

اولین بار کاظمین یا سامرا بود که بابام از ما جدا شد و هم رو گم کردیم(البته مطمئن نیستم)

چند بار تو این سفر ،این اتفاق افتاد ،مدام بابام از ما جدا می شد ..من و عمم همش دنبالش می گشتیم و کارمون شده بود گریه..خیلی نگرانش بودیم،،اصلا این همه گم شدن عادی نبود(می دونم خیلیا ممکنه که گم شده باشند..)

هیچ کلمه ای رو پیدا نمیکنم که وصف سختی هایی باشه که ما تو این چند روز کشیدیم

بیش از حد خسته شدیم، با خودم می گفتم شاید امام حسین مارو نمی خواسته که اینطوری میشه و چندبار هم یکی با حرفاش دلم رو شکست،در حدی که یه خانواده عرب رو می دیدم پیش هم نشستن و خوشحالن،برای بدبختی‌های خودم گریه می کردم..خستگی راه یه طرف،حرفای یه نفر یه طرف،گم شدنای بابام..

حتی یه جایی دیگه قسم خوردم که برگردم خونه و نرم کربلا ..ولی رفتم

یعنی این همه سختی حکمتی داشته؟شاید اینطوری شد که ما حال حضرت رقیه و عمم حال حضرت زینب رو درک کنه؟؟؟(البته اینا در مقابل مصیبت‌ های حضرت زینب هیچی نیست ،حتی قطره ای در برابر اون مصیبت ها نیست)

بابات بی برنامه بوده

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه گم شدن 

اصلا اینچیزارو بهم ربط نده 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

این حرفا چیه کلا سفر اربعین سفر سختیه اول بلید لین واقعیت و قبول کنی بعد راهی بشی

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
یعنی امام حسین ما رو نمی خواسته ؟

😐😐😐😐

من چیزه سختی ندیدم عزیزم گم شدن طبیعیه 

ایندفه رفتی کلا باید هر عمود یه قرار میزاشتین که گم نشین تهشم حرم یا بین الحرمین قرار میزاشتین 

کسی اونجا گم نمیشه دیگه همه میرن حرم  

حرفم همیشه هست توجه نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕