2777
2789
خدا خودش جور می‌کنه کافیه اعتماد داشته باشی. تو جیب شوهرم یه هزار تومان هم نبود ک ماشین گرف

مگه اینکه زن بابام بمیره ارث بابام برسه به ما 

آخه از کجا دومیلیارد میرسه یهو

۴ سال قبل یکی تامیک زد که فامیلی خرید میکنن حاجت میگیرن خودش بعدا گفت دروغ گفته ولی نی نی سایتیا هن ...

من نه تنها خودم خیلی های دیگه هم که معرفی کردم بهشون حاجت گرفتن

تو مرا جان و جهانی    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تو دم از امروزی بودن میزنید

همه تون تحصیل کرده اید

با فهم و کمالاتید

همه تون مخالف خیلی سنتهای غلط جامعه هستید

ولی چرا بی خیال خرافه ترین موضوع تاریخ نمیشید

یه کدومتون رفتید سرچ کنید ببینید قضیه واقعیت داره یا نه؟؟

کی فکرشو میکرد یه جماعتی تو سایت قبول کنن و برن دنبال این کارا

یه جماعتی تو سایتو ول کن این خرافات حتی به اینستا و ایکس هم سرایت کرد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آجیام کلا این یه نوع تکنیک قانون جذبه که ربطی به ۱۳ صفر نداره ولی خب نمیدونم اولین نفر کی گفتش،  مثلا یه جاکلیدی میگیری تا ماشین یا خونه جذب کنی، یا مثلا یه عروسک قلب یا ماگ سِت یا چیزای ست و این چیزا میگیری که عشق جذب کنی.

من امتحان نکردم ولی خب برای خونه و ماشین که قطعا سرمایه میخوای.

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

همه تو دم از امروزی بودن میزنیدهمه تون تحصیل کرده ایدبا فهم و کمالاتیدهمه تون مخالف خیلی سنتهای غلط ...

بحث واقعیت و خرافات نیس

من خودم دیدم به چشم

پس اعتقاد دارم و به نوعی جذبش میکنم 

قانون جذب که علمی هست درسته

تو مرا جان و جهانی