2777
2789
عنوان

نی نی سایت خوب یا بد ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
انقدر افکار و سبک زندگی و اعتقادات اکثرا با من متفاوته که بعد از ۷ سال هنوز برام جالب و عجیبه

این خوبه که آدم های مختلف با عقاید و رسوم متفاوت رو میشناسی ولی اهل هر شهر و نژادی باشی بی ادبی و توهین قابل قبول نیست برام . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عجب گیرهایی هم هستن .از حرف کم نمیارن

طرف تاپیک زده نظر دادم بعد میگه تو که تو تاپیک دیروز من داروساز بودی الان چطوری حقوقدان شدی بعد به ۴ ۵ نفر پیام داده میگه بیایید این کاربر رو ببینید دروغگوئه دیروز میگفت داروسازی الان میگه حقوق خوندم . رفتم تاپیک دیشبش رو سرچ کردم دیدم یه کاربر دیگه که حتی نام کاربری شبیه من نیست گفته داروسازم . براش اسکرین فرستادم میگه نه در هر صورت فهمیدم تو دروغگویی . بلافاصله هم تاپیکش رو قفل کرد 

طرف تاپیک زده نظر دادم بعد میگه تو که تو تاپیک دیروز من داروساز بودی الان چطوری حقوقدان شدی بعد به ۴ ...

واییی 

فک کرده تونسته مچ بگیره.انگار کاپ طلا میدن 

دمت گرم حالشو گرفتی .اما کج فهمن .بخدا نمیخوان بفهمن اشتباه میکنن

واییی فک کرده تونسته مچ بگیره.انگار کاپ طلا میدن دمت گرم حالشو گرفتی .اما کج فهمن .بخدا نمیخوان بفهم ...

منم میدونم یه عده دروغ میگن ولی من چرا باید دروغ بگم . به قول شما کاپ طلا میدن بهم ؟ بعد بهش ثابت کردم اون یکی دیگه بوده دوباره میگه در هر صورت تو دروغگویی کسی با ارشد حقوق نمیاد سایت ‌ . تو این دوره زمونه ارشد حقوق هیچ تحفه خاصی نیست . پروفسور و استاد دانشگاه نیست وقت نکنه بیاد نی نی سایت 

منم میدونم یه عده دروغ میگن ولی من چرا باید دروغ بگم . به قول شما کاپ طلا میدن بهم ؟ بعد بهش ثابت کر ...

حق داری ولی ادم نفهمو نمیتونی توجیه کنی 

ولش کن دیگه .همین که بهش ثابت کردی بسشه.خودتو ناراحت نکن گلم😘

حق داری ولی ادم نفهمو نمیتونی توجیه کنی ولش کن دیگه .همین که بهش ثابت کردی بسشه.خودتو ناراحت نکن گلم ...

قربون محبتت . آدمایی مثل شما باعث میشدن بیام سایت 

سلام پیشاپیش عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم، من دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه تهران هستم، اگر میشه لطف کنید صحبتی در مورد این رشته و گرایش ارشدتون داشته باشیم و من از تجربه‌ها و راهنمایی‌های شما استفاده کنم🙏امکانش هست به شما درخواست دوستی بدم؟

سلام پیشاپیش عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم، من دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه تهران هستم، اگر میشه ل ...

به به چه عالی. بله حتما با افتخار