برای خودم خوب . خیلی اینجا کمک گرفتم از بقیه واقعا فکرم رو آزاد کردن یه سری دوستان با محبت . کمک کردن دلداریم دادن چیزایی یاد گرفتم که هیچوقت نمیدونستم . روزای خیلی بدم اومدم اینجا درد و دل کردم وقتی حرفامو به هیچکس نمیتونستم بزنم .
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرف تاپیک زده نظر دادم بعد میگه تو که تو تاپیک دیروز من داروساز بودی الان چطوری حقوقدان شدی بعد به ۴ ۵ نفر پیام داده میگه بیایید این کاربر رو ببینید دروغگوئه دیروز میگفت داروسازی الان میگه حقوق خوندم . رفتم تاپیک دیشبش رو سرچ کردم دیدم یه کاربر دیگه که حتی نام کاربری شبیه من نیست گفته داروسازم . براش اسکرین فرستادم میگه نه در هر صورت فهمیدم تو دروغگویی . بلافاصله هم تاپیکش رو قفل کرد
واییی فک کرده تونسته مچ بگیره.انگار کاپ طلا میدن دمت گرم حالشو گرفتی .اما کج فهمن .بخدا نمیخوان بفهم ...
منم میدونم یه عده دروغ میگن ولی من چرا باید دروغ بگم . به قول شما کاپ طلا میدن بهم ؟ بعد بهش ثابت کردم اون یکی دیگه بوده دوباره میگه در هر صورت تو دروغگویی کسی با ارشد حقوق نمیاد سایت . تو این دوره زمونه ارشد حقوق هیچ تحفه خاصی نیست . پروفسور و استاد دانشگاه نیست وقت نکنه بیاد نی نی سایت
سلام پیشاپیش عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم، من دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه تهران هستم، اگر میشه لطف کنید صحبتی در مورد این رشته و گرایش ارشدتون داشته باشیم و من از تجربهها و راهنماییهای شما استفاده کنم🙏امکانش هست به شما درخواست دوستی بدم؟