2777
2789
عنوان

نی نی سایت خوب یا بد ❓️

224 بازدید | 25 پست

برای خودم خوب . خیلی اینجا کمک گرفتم از بقیه واقعا فکرم رو آزاد کردن یه سری دوستان با محبت . کمک کردن دلداریم دادن چیزایی یاد گرفتم که هیچوقت نمیدونستم . روزای خیلی بدم اومدم اینجا درد و دل کردم وقتی حرفامو به هیچکس نمیتونستم بزنم .  

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

قبلا خوب بود الان بد

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دردودل خوبه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

بد 

چون واقعا معتادش شده بودم، هنوزم هستم

الان هی دارم محدودش میکنم، الانم بعد یه هفته حدودا دوباره اومدم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ولی امشب به طرز عجیبی با یه اوم عقده ای بی‌شعور مواجه شدم هنوز حالم نیومده سرجاش . این آدم ها تو دنیای واقعی چطوری هستند ؟ وقتی از پشت گوشی آنقدر حال بهم زن و بیشعورن ؟ 

نوشتم ارشد حقوق دارم میگه کسی که ارشد حقوق داشته باشه نمیاد تو نی نی سایت دروغگویی و فلان . مگه الان ارشد داشتن خیلی کار شاخیه؟؟؟؟ گفتم مقیم آمریکا هستم و پروفسور و دکتر جراحم ؟ ارشد حقوق که دیگه این بازیا رو نداره 

بعد جالبه با مدرک بهش ثابت کردم میگه نه در هر صورت تو عقده ای و دروغگو هستی ! نمردیم معنی عقده ای رک هم فهمیدیم 

بستگی ب خودت داره چیا برداشت کنی

هرچقدرم بیخیال باشی و بخوای برداشت خوب کنی بازم از بیشعوری یه عده حالت بد میشه 

همش خوب بغیر یه مشت بی ادب که حاضر نیستن از موضع بی ادبیشون کوتاه بیان🤌

بیچاره کسایی که تو دنیای واقعی اینا دور و اطرافشون هستند