من حدود دو روز پام تو گچ بود روز دوم رفتم حموم اب رفت تو گچ هر کاری کردم خشک نشد از پزیشب تا الان پام میسوخت همش فکر میکردم به خاطر اینکه داره استخونش ترک میخوره ،بعد امروز قشنگ توجه کردم دیدم قسمت پایین شکستگی میسوزه با بدبختی گچو باز کردم دیدم پام له شده الان کالاندولا زدم ولی نمیتونم راه برم خیلی له کرده
اره همون موقع که دکتر داشت گچ میگرفت گفت میری حموم یا دستشویی با پلاستیک ببندش که اب نره توش اگه اب بره پات له میشه ،شوهرمم بستش گفت بورو حموم رفتم اومدم دیدم اب رفته امروز بعد از دوروز بازش کردم با بدبختی دیدم له کرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی بده که ببخشید یعنی گوشت و پوست رو له کرده؟وای انشالله زودتر خوب بشین
نه فداتشم فقط پوستم له کرده و قاش خورده از طرفیم گفت دو هفته تو گچ باشه و چهار روز بود که من بازش کردم انقد هزینه ها گرونه که نمیتونم باز برم گچش کنم .