2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت چیه

واقعا با یادگیریش میشه به یه درآمد خوب رسید؟از کجا باید شروع کرد آموزش رو؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

من میکردم دیگه نمیکنم چطور؟

واقعا با یادگیریش میشه به یه درآمد خوب رسید؟از کجا باید شروع کرد آموزش رو؟چرا کنارش گذاشتید؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بله صدالبتهصبر بالایی میخوادتمرین زیادددددددیوتیوب اموزش زیاده

ممنون عزیزم

شما الان کار میکنید؟آموزشش چقدر طول میکشه؟

بعد اگه مقدوره میتونید بگید چقدر درامد دارین ازش؟

ممنون عزیزمشما الان کار میکنید؟آموزشش چقدر طول میکشه؟بعد اگه مقدوره میتونید بگید چقدر درامد دارین از ...

منم فعلا درحال تمرین و تکرارم و به مرحله برداشت سود نرسیدم فعلا

اموزش هم بستگی به تلاش خودتون داره

منم فعلا درحال تمرین و تکرارم و به مرحله برداشت سود نرسیدم فعلااموزش هم بستگی به تلاش خودتون داره

اها ممنونم💕

میشه چندتا شخص معرفی کنید که آموزش هاشونو ببینم تو یوتیوب؟راستی حداقل سرمایه ای که باید داشته باشیم چقدره؟

ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی عزیزم💕

خیلی سختم بودچون بازارش از۴یا۵بعداظهرشروع میشدکلی وقت میگرفت اگه خونه جدابگیرم حتمادوباره شروع میکنم

عزیزم شما چقدر وقت گذاشتین برای آموزش و کجا آموزش دیدین؟به سود رسیدین؟

اها ممنونم💕میشه چندتا شخص معرفی کنید که آموزش هاشونو ببینم تو یوتیوب؟راستی حداقل سرمایه ای که باید ...

برنامه گرگ های فارکس

سرمایه هم بستگی به بروکر داره

فکر میکنم ۱۵٠ دلار

خواهش می کنم انشالله موفق باشید

ترید چیه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

عزیزم شما چقدر وقت گذاشتین برای آموزش و کجا آموزش دیدین؟به سود رسیدین؟

اموزش پایه اش حدودیه ماه وخوردی بعدش روال بازاردستت میاد تقریباازماه دوم سودداشتم ولی میخواستم نقدکنم همش میرفت به صرافی ولی بهترشدتااینکه خوردبه سقوط دلاربازارخراب شدمن یه هفته صبرکردم تغییری پیش نیومدهمه چی موکشیدم بیرون درواقع سود هایی کردم رفت جای ضررهام واون بازاراون سال کلاپایین بود قیمتابرای خریدعالی بودولی من وقتشونداشتم

اموزشم ازیه برنامه بودتوی گوگل پلی یادم نیست چی بود

کلابایددائم حواست بهش باشه میبینی همونی دوساعت پیش خریدی یه لحظه اوج گرفت