2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A54 دارم دوربینش به نظرم تقریبا خوبه البته طبیعتا به پرچمدارها نمیرسه

ولی ظریف و سبک نیست اونقدرا 

یه بدی هم داره گاهی زود گرم میشه و داغ میکنه 

چندوقت پیش هم ال سی دیش شکست  ۶ میلیون هزینه تعمیرش شد

برای دوربین تو اینترنت سرچ بزن ویدئوهای تست دوربین هستن که ببینی چجوری اونقدرا خوب که مدنظرته هست یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظرم دوربین سامسونگ از شیائومی بهتره، سامسونگ بگیر

شیائومی تاحالا نداشتم ولی فکر می‌کنم میان‌رده‌های شیائومی نسبت به میان‌رده‌های سامسونگ دوربین بهتری دارن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چه مدلیش خوبه؟

نمی‌دونم سامسونگ نداشتم گوشی بقیه رو دیدم بنظرم دوربینش خوب بوده، شیائومی دوربینش یجوریه ولی شاید نوت ۱۳ پروپلاس انتخاب خوبی باشه

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

A54 و A55 و A56 رو چک کردم اونقدرا باهم هم تو دوربین فرقی نداشتن الان دقیق یادم نمیاد فکر کنم این سه مدل اونقدرا تفاوتی نداشتن بازم خودت چک کن

سرچ بزنی مقایسه‌هاشون هم میاد

فقط همین به دوربین توجه نکن باتری هم مهمه که چقدر شارژ نگه میداره

و حافظه هم مهمه اگه خیلی اهل نگه داشتن فیلم و عکس و..‌. رو گوشی هستی

A54 و A55 و A56 رو چک کردم اونقدرا باهم هم تو دوربین فرقی نداشتن الان دقیق یادم نمیاد فکر کنم این سه ...

اره باشه چک میکنم نه حافظه خیلی برام اهمیتی نداره به عنوان گوشی دوم میخام دوربینش مهمتره. ممنون راهنماییم کردی 

اره باشه چک میکنم نه حافظه خیلی برام اهمیتی نداره به عنوان گوشی دوم میخام دوربینش مهمتره. ممنون راهن ...

خواهش میکنم 

اره سرچ بزن تحقیق کن مدل‌ها رو با هم مقایسه کن یه چی بگیر بعد پشیمون نشی