2777
2789

سلام من حدود یک سال و نیم بود که جلوگیری نداشتیم بعد باردار نشدم ، هرجا میرفتم میگفتن سالمی بعد ک شوهرمو بردم دکتر فهمیدم واریکوسل گرید سه داره و عملش کردیم برج ۱ ، الان بعد از ۳ ماه رف ازمایش داده و امروز بردیم نشون دکتر دادیم ، گفت که پنج درصد از حد نرمال کمتره  یعنی باید ۴۰ باشه خودش ۳۵ درصد شده ، گفت با همین ۳۵ درصد هم امکان بارداری هست ولی من باز براتون قرص تحرک اسپرم مینویسم و بخرید ، و خریدیم ، میخواستم ببینم با چندماه قرص خوردن همسرتون ، باردار شدید؟ و اینکه ما ژنتیکی نداریم ک مثلا اسپرم بد باشه یا چیزی

و اینکه هر تجربه ایی داریو بنویسید لطفا ، من کامل توضیح دادم که اگخ کسی باشه که نیازمند تجربه هست ، بتونه بهش کمک کنه

الهی ، گاهی ، نگاهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،  عزیزم برای داشتن نتیجه واقعی حتما باید یک دوره ۳ ماهه مصرف کنند. درضمن برای داشتن جنین با کیفیت خودتون هم اوابوست روزی ۲ کپسول همراه غذا مصرف کنید و در رابطه از لوبریکانت بی بی دنس حتما استفاده کنید که مشکل تحرک اسپرم همسرتون برطرف بشه.

بایداحداقل یکماه استفاده کنه

سلام، عزیزم دوره اسپرماتوژنز آقایان ۳ ماه هست و زیر ۳ ماه جواب فیک هست زیرا غیر از تحرک پارامترهای دیگر هم بهتره عالی باشه که احتمال بارداری رو بالا ببره. 

سلام، عزیزم برای داشتن نتیجه واقعی حتما باید یک دوره ۳ ماهه مصرف کنند. درضمن برای داشتن جنین با کیف ...

سلام گلم بعد از خوردن همسرم به مدت ۱۵ روز ، ازمایش دادم دیدم باردارم الان سه ماهمه

الهی ، گاهی ، نگاهی