2777
2789

من وقتی مجرد بودم خیییلی گرم بودم یعنی به شدت خوشم میومد ولی نمیدونم یهو چیشد تو همون مجردی ۳ ماه قبل اینکه نامزد بشم یهو کامل نابود شد از اون موقع تا الان که ازدواج کردم و حامله هم هستم اصلا نیاز ج ن س ندارم اینم بگم من تو مجردیم اصلا با هیچکس رابطه عاشقانه نداشتم اصلا اهلی دوستی و اینا نبودم ولی شوهرمو دوس داشتم و دارم با عشق ازدواج کردیم

ولی الان اصلا هیچ نیاز ج ندارم

بعد چندباری خواب دیدم که تو خواب ا ر ض ا میشم

حسی که اصلاااا تو بیداری تجربش نکردم

واقعا چرا؟! همیشه تو دلم سواله که چیشد یهو که اون حس از دست رفت چرا یهو اینجوری شدم نگو جادو طلسم شدم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جادو طلسم؟!

بیشتر انگار دوران مجردی یه تصور فانتزی رویایی از ازدواج و جنس مخالف داشتی

ولی وقتی باهاش مواجه شدی، اون حس رویایی گونه خوابیده

که طبیعی هم هست تا یه حدی. الان هم که بارداری عزیزم نوسانات هورمونی زیاده، سخت نگیر

مگه میشه نداشتی باشی ؟همه دارن

به خدا ندارم

وسواس فکرب ابنا هم زیاد دارم صددرصد به خاطر همین نداشتن نیازه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️