دوستان لطفاً برای کنسر حنجره تعداد جلسه طولانی مثل ۳۳ جلسه مریضتون رو ندارین دکترا رادیوتراپی کنن مادر منو ۳۳ جلسه رادیوتراپی کردن برای کنسر حنجره و ۵ جلسه همزمان شیمی درمانی کردن و گلوش رو بیشتر سوزاندن بطوریکه بعد یکسال باز نمیتوانست غذا بخوره چون گلوش همه با رادیوتراپی سوخته بود دکترا برای پول دستگاهشون میگن اون همه جلسه رادیوتراپی کن درصورتیکه کسایی که فقط شیمی درمانی کردن خوب شدن ولی مادر من با اینکه پت اسکن داشتیم که درمانی کامل بوده متاسفانه بعد چند ماه قلب و ریه اش آب آورد و توی بیمارستان اشتباهات بهش داروی پتی دین از خانواده مورفین زدن که برای کسی که ریه اش آب آورده با آسیب دیده منجر به خفگی ریه میشه و یک روز بعد از اون متاسفانه در اثر خفگی ریه ناشی از تزریق اون دارو فوت کرد ده دقیقه بعد اون دارو دیگه نمیتوانست خوب نفس بکشه چون ریه اش رو خفه کرد ، و اگه رادیوتراپی اون همه جلسه نمیشد اونقدر ضعیف نمیشد و شاید هم برابر همون رادیوتراپی قلب و ریه هم سلول سرطانی ایجاد شده ، خواستم بگم چشم بسته مریضتون رو دست این دکترا ندین اینا خیلی آسون فقط بفکر سود هستن کسایی که فقط شیمی درمانی میکنم با همراه جلسه خیلی کم رادیوتراپی بهتر درمان میشم ولی کسیکه جلسه طولانی رادیوتراپی میکنه اونم هم آن شیمی درمانی معمولا نمیمونم خیلی دقت کنین ، من فقط برای وجدانم و آگاهی شما اینا رو گفتم