2777
2789
عنوان

کنکور

134 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 👋

من یه گروهی زدم توی برنامه Flipلطفاً هر کسی که قصدش درس خواندن عضو گروه ما بشه باید ابتدا برنامه فیلیپ رو دانلود کنید سپس طبق تصاویر بزنید روی جستجو و گروه کنکور ۱۴۰۵ رو سرچ کند. دوستان عزیز اینجا کلی چالش‌های مطالعاتی داره و موجب ساختن عادت‌های خوب می‌شه برای مثال اینجا قوانین گروه اینکه

1⃣_ ساعت ۸ صبح بیدار باید بشید و اسکرین شات از گوشیتون بگیرید و بفرستید.

2⃣_ساعت مطالعه هر روز شما نباید کمتر از ۳ ساعت باشه به جز روزهای پنجشنبه و جمعه که مطالعه در گروه اختیاریه

اگر هر کدام از این قوانین را رعایت نکنید بعد از ۳ روز از گروه حذف می‌شوید  اگر دلیلتون برای عدم رعایت این قوانین توجیه کننده باشد در گروه باقی می‌مانید 

باید حتما برنامه Flip رو دانلود کنیم؟

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

سلام لطفاً اگه میتونید دانلود کنید چون خیلی خوبه ساعت مطالعه همو میبینیم موقع که درس میشه خوند

با خود برنامه میشه برنامه ها مزاحم مثل اینستارو قفل کنه تا حواس پرت نیم موقع مطالعه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لطفاً اگه میتونید دانلود کنید چون خیلی خوبه ساعت مطالعه همو میبینیم موقع که درس میشه خوند

با خود برنامه میشه برنامه های مزاحم مثل اینستارو قفل کنه تا حواست پرت نشه  موقع مطالعه 

سلام لطفاً اگه میتونید دانلود کنید چون خیلی خوبه ساعت مطالعه همو میبینیم موقع که درس میشه خوندبا خود ...

اوکیه 

مرسی🩷

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
من برای سال دوم می‌خوام پشت بمونم امسال خیلی کم خوندم ؛ دوتا تاپیک راجب کنکور زدم دوست داشتی بخون❤️

شما میاید این برنامه رو نصب کنید باهم بخونیم من تجربی میخونم خیلی بی روح انگیزه شدم 

بخاطر همین چون از فضا و جو رقابت درسی دور شدم گفتم اینجا کسایی و پیدا کنم که درسخون باشن تا باهم موفق بشیم

شما میاید این برنامه رو نصب کنید باهم بخونیم من تجربی میخونم خیلی بی روح انگیزه شدم بخاطر همین چون ا ...

قربونت برم من وقتی خودم یک هفته کامل خوندم میام گروهت خب؟!🙂❤️

چونکه من دوست ندارم درس خوندنمو وابسته کنم :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(: