2777
2789

کلا با درد سینه متوجه بارداری شدم هفته ۸ ام بود

ی هفته بعد تهوع شروع شد و تا الان ک میخوام زایمان کنم ادامه داره ولی شدتش خیلی کمتر شده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا با درد سینه متوجه بارداری شدم هفته ۸ ام بودی هفته بعد تهوع شروع شد و تا الان ک میخوام زایمان کنم ...

هفته ۸؟ من فکر میکردم همون روزای اول علائم شروع میشه

یک هفته مونده به پریودی علائمی ندارم ناامید شدم 

هفته ۸؟ من فکر میکردم همون روزای اول علائم شروع میشهیک هفته مونده به پریودی علائمی ندارم ناامید شدم

زود ناامید نشو

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من الان بارداری سومم هست سر دخترم فقط کلی زغال اخته خوردم یکم سرگیجه داشتم فکر کردم از بس ترشی خوردم سر پسرم هیچیییییی سر این یکی هم هیچی دنبال علائم نباش اصلا

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه روز تاخیر پریود بی بی چک زدم مثبت شد از هفته ۶درد سینه دارم هیچچچچچ علائم دیگه ای ندارم الان حدود یازده هفته ام ذره ای تهوع ندارم تو نگاه کن اول به تاخیر پریودت

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40