2777
2789

خواهر شوهرم مدام خونه ی مامانشه اصلا خونه ی پدرشوهرش نمیره خودشم دوتا بچه داره  مگه دعوتش کنن بره شام اونوقت من  یه روز درمیون میرم میشینم اگه چهار روز نرم سریع به دخترام میگه کجا بودید برای چی نمیومدید به ننه سر بزنید یه جورایی به من تیکه میندازه منم خیلی دوست دارم یه چی بگم حالیش بشه مادرشوهر تو هم آدمه برو نوه هاشو ببینه اینقدر خانواده شوهرش خوبن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی فکر میکنم میبینم این شرایط نیازی به تیکه انداختن و حاضرجوابی ندارهحرف بدی کسی نزده بهتونشاید دل ...

ببین میشناسمش همه چیزو واسه خودشون میخوان انگار مادر خودش فقط مادر بزرگه --خب خودشم بچه هاشو ببره پیش مادرشوهرش