2777
2789
عنوان

چطوری خودتونو‌دوس دارین

70 بازدید | 3 پست

ب چ دلایلی خودتون رو دوست دارین؟خودتون رو‌کم نمیبینید؟

ویا بالعکس ویژگی هست ک باعث شده کمبوذ اعتماد ب نفس پیدا کنید؟حالا چ ظاهری،چه باطنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خیلی آروم باشی   خیلی از ما خانم ها دوست داریم حرف بزنیم  و بخندیدیم و شاد  باشیم  و بقیه رو هم شاد کنیم  ولی متاسفانه طرف مقابل بیشتر مواقع ظرفیت نداره ولیاقت محبت و خونگرمی رو نداره و  به ما پررو میشه و احترامی برامون قایل نمیشه  و ما متوجه میشیم که انگار دیگران محترم ترن  براش تا ما.

چاره اش اینه که خانم سعی کنه زیاد جلوی شوهرزیاد نخنده و زیاد چیزی تعریف نکنه  در عوض این حس بگو بخندی رو با بچه ها یا مادرو خواهر و دور از چشم همسر داشته باشه  برای حفظ شادابی خودش.همزمان  خیلی با آرامش با بچه ها حرف بزنه در حد شمرده شمرده  اینجوری بچه ها هم تاثیر می پذیرن و آروم میشن  وقتی باهم آروم باشن  پدر خانواده هم مجبوره با احترام و آرامش با خانوادش حرف بزنه.اگر دیده باشی در بیشتر مواقع  مردایی که بچه های اولشون دختره  چون دختر ها آروم ترن  خودبه خود پدر مجبوره آروم بگیره و به خانواده با ارومی و مهربونی نی حرف بزنه  .اما چون پسرا شلوغ کارتر و فضول ترن  و مادر هم معمولا از دستشون عصبانی میشه و تند باهاشون حرف میزنه یا از کوره در میره از فضولیاشون   پدر هم باهاشون تند تره   البته بعضی پسرا هم یکم ارومترن و ناز میکنن که اونجا رفتار پدر آرومتر و با محبت تر میشه  ولی در کل اینجا هنر مادر خونه هست که از رفتار بچه های فضول اصلا عصبانی نشه و بگه بچه ان وبا آرامش رفتار کنه تا پدر خونه مجبور بشه با احترام با مادر و بچه ها رفتار کنه وقتی آرامش داشته باشی و آروم رفتار کنی  بقیه مجبور میشن احترام بزارن و آدم احساس بهتری داره .