2777
2789

خودباوری بجای خودباختگی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل تو بودم یعنی اشکم دم مشکم بود امااااا با گذشت زمان متوجه شدم که گریه باعث میشه یه دختر مظلوم که ترحم میخواد جلب کنه به نظر برسه پس وقتی بخوام حرف بزنم اول حرفا تو دلم مرور می‌کنم یا نفس عمیق ، بعد حرفم میزنم و کم کم رفتم جلو یعنی قبلاً یک جمله میگفتم بعد خط به خط اضافه کردم 

منم مثل تو بودم یعنی اشکم دم مشکم بود امااااا با گذشت زمان متوجه شدم که گریه باعث میشه یه دختر مظلوم ...

همینجور الکی بهم تهمت میزنن که پشت سر ما حرف میزنی واقعا آدم میمونه

فحش ناموسی با بغض و گریه؟ بدتر مورد تمسخر قرار میگیره بیچاره😂

من یه بار مادر بزرگ پیر سگم 

حرومزاده 

جلو بقیه خیلی شدید تحقیرم کرد بغض کردم 

فحش دادم به پدر و مادرش به داداشش و خواهر لعنتیش که تازه مرده بود 

وای خون گریه میکرد هفته خواهرش نرفته بود هنوز 

اینقدر صورتش رو کند که نگو 

درسته بعدش از بابای عوضیم کتک خوردم ولی دیگه هیچوقت باهام حرف نزد تا مثل سگ سقط شد پدرسوخته نکبت 

خیلی همش میریزم تو خودم تا بخوام چیزی بگم بغضم میگیره حرف میزنم خییلی تند تند خودمم متوجه نمیشم چی گ ...

منم همینجوریم ولی بعضی وقتا کنترلش میتونم کنم

مثلا اون آدم حرفشو زد

من اول چند بار تو چشماش نگاه میکنم ولی تو دلم اون حرفو میزنم

اینجوری در آخر اون حرفی که از دهنم در میاد حداقل چند باری خوردمش شاید دیرتر جواب بدم ولی حداقلش بغضه رو تو این فاصله قورت میدم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕