2777
2789
عنوان

مردای این زمونه واقعا پرروان همین الان با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 72 پست
بعضیاشون که انقد پرو هستن میگن نوه مال ماس، خانواده شوهر،اینو دیدم خودمدردسر 9ماه بارداری،درد زایمان ...

بخدا ننش که همش میگه بچم چیکار میکنه کی دنیا میاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه دوست زنجانی داشتم برای بچه خواهرش از نوزادی تا نوجوانی وسیله گرفته بودن می‌گفت رسم داریم فکر کن هم روروک هم سه چرخه هم دوچرخه گرفته بودن ،کمد ،کریر تحت نوزاد کمد ،لباس از نوزادی تا ۱۲سالگی و خیلی چیزای دیگه الان حضور ذهن ندارم،اخرشم دومادشون گفته بود یه مشت اشغال آوردن .خیلی رسم بدی هست واقعا ،شکر خدا ما از این رسم ها نداشتیم برای نوه دختر النگو میگیریم برای پسر ربع سکه یا پلاک طلا

مادرشوهر من هروقت بحث سیسمونی میشه میگه .. مامانت باید فلان چیزو بخره و فلان چیزو ...

ممکنه آن شا الله خودم میخرم اما به اسم خانوادم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
من یه دوست زنجانی داشتم برای بچه خواهرش از نوزادی تا نوجوانی وسیله گرفته بودن می‌گفت رسم داریم فکر ک ...

بخدا من میگم همین بچه سالم باشه بخدا همه چیزش جور میشه اون بچه همین اول نه نیاز به کالسکه داره نه اسباب بازی

بنده بابات گناه داره بااین سن وسال آنقدر زحمت بکشه اخرشم داماد طلبکار باشه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
مادرشوهر من هروقت بحث سیسمونی میشه میگه .. مامانت باید فلان چیزو بخره و فلان چیزو ...ممکنه آن شا الل ...

بگو هر وقت بچه دار بشم خودمون می‌خریم آدمای عقب افتاده دنبال این مزخرفاتن ،خود به خود خفه میشه

نه بابا کدوم عروسی با یه مهمونی ساده اومدم سر زندگیم بخاطر عروسی نگرفتن پشیمون نیستم ولی بخاطر اینکه ...

ان شا الله که زندگیت بهتر میشه ولی باید به اندازه خرجی که پدرت برای جهیزیه کرد اونم برای تو هزینه می کرد.خانواده همسرم نمی خواستن برام عروسی بگیرن می گفتن برن مسافرت و کلیپ عروسی و آتلیه ولی عروسی مخالف بودن اون تالار هایی که دوست داشتم باشه به خاطر یه سری دلایل  خانواده ام گفتن ما دخترمون با جهیزیه کامل وصلت کرده با خانواده شما باید یه عروسی کامل و شیک بگیرین براش...برای پدر من هم سخت بود ۱ میلیارد هزینه جهیزیه کنه ولی کرد پس اونا هم باید به من بها می دادن.