2777
2789

من زبان تدریس میکنم. یه زبان اموز داشتم خیلییی منو دوست داشت و وابستم بود. تعطیلات بین ترم همش پیگیر بود کی کلاس شروع میشه میگفت تیچر دلم برات تنگ میشه و خیلی علاقه داشت به زبان. حالا یهو این ترم نیومده. خیلی دلم فکرشه میگم نکنه یه وقت بخاطر هزینه نیومده؟  البته من کاری نمیتوتم بکنم چون توی اموزشگاه تدریس میکنم حتی پیگیری هم نمیتونم بکنم ولی خیلی ناراحتم. خواستم از اونایی که بچه دارن بپرسم تاحالا شده بچتون مجبور بشه علاقشو بخاطر پول ول کنه؟ 

و اینکه دلیلش چی میتونه باشه؟  خیلی منم دوسش داشتم 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچگی خودم هر چی بود بخاطر علاقه ول کردم

منم خودم علاقه نداشتم ول کردم ولی این برام جالب بود

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

آخی 

ناراحت شدم اگر به خاطر پول باشه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممکنه خودش زده شده باشه یکدفعه منم زبان میرفتم بعد نصف سال ولش کردم دوباره شروع کردم ولی تا تموم نشد ولش نکردم وسطش حوصلم نکشید الان دو جلسه کلاس خیاطی پیش یکی رفتم ولش کردم خوشم نیومد ازش می‌خوام برم جای دیگه