2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهراتون لوازم آرایشی یا لباسفروشی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 18 پست

تا مرد خودش نخواد... 

هیچ زنی نمی تونه از راه به درش کنه حاله هرچقدر زن فاسد باشه خونه خراب کن باشه یا هی نخ بده به طرف... 

تا مرد سرنخ نگیره اون زن نمی تونه کاری بکنه پس بانوجان خودت فریب نده مردت باید محکم و وفادار باشه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

کارش جوریه که هم با مردا وهم زنا ارتباط داره.... اگه هم دلش لرزید به درک....اونی که میخواد بره میره ...

االبته اینو قبول دارم که بعضی از زن ها از عشوه اومدن برای مردا وریختن خودشون برای دیگران لذت میبرن... یکی بود.. میگفت از نگاه خیره ی مردای متاهل به خودم خوشم میاد... چون بهم ثابت میکنه که از زنش بهترم.. واقعا بعضیا حال بهم زنن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

االبته اینو قبول دارم که بعضی از زن ها از عشوه اومدن برای مردا وریختن خودشون برای دیگران لذت میبرن.. ...

بله متاسفانه بعضیا بیمارن

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!