خدایا چی میشد من بندهات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیکتری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا چی میشد من بندهات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیکتری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد
آهان خوبه من نمونه کار های کسری توسلی رو دیدم خیلی خوب بود میخوام برم پیش اون حدودا 55 میگیره اونم . فقط نمیدونم هزینه جایی که قراره توش عمل کنم جداس یا با همونه
شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه!
آهان خوبه من نمونه کار های کسری توسلی رو دیدم خیلی خوب بود میخوام برم پیش اون حدودا 55 میگیره اونم ...
برا اشنامون کسری توسلی گند زده دماغش افتاده شده قبلنا خوب عمل میکرد الان فقط سرسری عمل میکنه