2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ادمین میخواد

آگهیشونو تو دیوار دیدم پیام دادم حالا میگه ثبت نام کن رفتم ثبت نام کنم کد ملی و شماره میخواد که هردو برا یه نفر باشه لینکشو به چت جی پی تی دادم گفت معتبره ولی بازم میترسم

کاربری دست دونفره

آگهیشونو تو دیوار دیدم پیام دادم حالا میگه ثبت نام کن رفتم ثبت نام کنم کد ملی و شماره میخواد که هردو ...

شماره ملیتو نده اول برو میلی نصب کن قسمت ارتباط با پشتیبانی داره بهشون پیام بده راسته یا نه 

از شماره ملی هم میشه کلاهبرداری کرد حواستو جمع کن

شماره ملیتو نده اول برو میلی نصب کن قسمت ارتباط با پشتیبانی داره بهشون پیام بده راسته یا نه از شماره ...

باشه مرسی پس همین کارو میکنم 

کاربری دست دونفره

همچین چیزی وجود نداره عزیزم 

پیام میدی بهشون بهت لینک میدن میگن برو ثبت نام کن بیا 

همین فقط واسه کد معرفشونه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
سوال منم همین بود تو دیوار خیلی آگهی ادمینی دیدم میگن روزی ۸۰۰ اینا می‌دیم بنظر راسته؟

نه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
سوال منم همین بود تو دیوار خیلی آگهی ادمینی دیدم میگن روزی ۸۰۰ اینا می‌دیم بنظر راسته؟

نههه اگهیای دیوار چرته و همه کلابردارن....

من خودم انقد دنبال رفتم اول همشون ی پولی میخوان واس ثبت نام بین این همه ادم فقط یکیشون معتبر بود و مدرک داشت معتبره

بقیشو دوستم رفته ۳۰۰ هزار تومن ازش کلابرداری کردن و کارم بش ندادن