2777
2789
عنوان

فردا باید برم بخیه م بکشم ولی الان خاهرم دید ک جوش نخورده نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست
خدا کنه بخدا خیلی سختی کشیدم بچه هام آواره شدن اگه دوباره برم جایی نیست برن

نگران نباش چیزی نیست دوباره که بازنمیکنن نهایت یه پمادمیدن زودترخوب شی قندت که بالانیست؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش چیزی نیست دوباره که بازنمیکنن نهایت یه پمادمیدن زودترخوب شی قندت که بالانیست؟

ترسم از قند خونم هست قبلا داشتم ولی چندوقت آزمایش ندادم خبر ندارم.....خیلی بی فکرم یعنی بی فکر نه دست تنها فقط درگیر بچه ها و زندگیممم خودم فراموش کردم ک یه چکاپ ساده از خودم بگیرم ک الان زجر نکشم شکممم تا اورژانسی نشد نرفتم عمل

من واسه بخیه های سزارینم میگفتم عفونت کرده و فلان و گوشت آورده.رفتم مطب گفت همه چیز عالیه.نترس ماها ...

خداکنه برا منم بخیر بگذره تو رو خدا دعام کن خیلی نگرانم بچه هام گناهدارن 

ترسم از قند خونم هست قبلا داشتم ولی چندوقت آزمایش ندادم خبر ندارم.....خیلی بی فکرم یعنی بی فکر نه دس ...

انشااله چیزی نیست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

فشار به اون ناحیه نیار استرسم نداشته باش

آجی ی بچه دوساله نق نقو دارم ک هرروز اذیت میکنه و متاسفانه کسی رو ندارم ی ساعت بگیرش ولی تمام تلاشم کردم اولویت اولم جوش خوردن بخیه م باشه ک بتونم بمونم پیششون 

عزیزم عجبه نکن سه روز دیگه بذار بمونه و این چند روز هم بهش الکل بزن تا خشک بشه ....مطمئنم اشتباه میک ...

نمیدونم بخدا خاهرم الان دید و نگرانم کرد خودمم چون استراحت م آنچنان نبوده ی کم دو ب شک شدم 

خداکنه برا منم بخیر بگذره تو رو خدا دعام کن خیلی نگرانم بچه هام گناهدارن

انشالله بخیر میگذره.من گریه میکردم هااااااا ولی صبحش رفتم همه چیز خوب بود

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
نمیدونم بخدا خاهرم الان دید و نگرانم کرد خودمم چون استراحت م آنچنان نبوده ی کم دو ب شک شدم

احه خودمون غکر میکنیم منم بخیه هام همین شده بود و فک کردم جوش نخورده دکتر گفته نه خوبه فقط ی کم عفونت کرده الکل بزن تا الکل زدم دوروزه کامل خوب خوب شد