2777
2789
عنوان

اعتراض نمرات

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
من دوازدهمم سال آخری بودم؛متاسفانه برای شهریور چون نهایی بودیم بازم باید بریم تو یه حوزه امتحانی امت ...

نه واسه امتحان اشکال نداره تمرین می‌کنه میره، فقط میترسم قبولش نکنن بگن چون تجدید زیاد داره تکرار پایه کنه

نه واسه امتحان اشکال نداره تمرین می‌کنه میره، فقط میترسم قبولش نکنن بگن چون تجدید زیاد داره تکرار پا ...

ببین من پارسال یازدهم بودم ۷ تا رو افتادم اصلا ما تکرار پایه نداریم اون مال قدیما بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس دهمه، آخه میگن چون خیلی تجدید آورده نمی‌ذارن باید تکرار پایه کنه، خواهرم به خاطر یه سری مشکلات ...

راستش عزیزم من خیلی در این مورد اطلاعات چندانی ندارم 

انگار یکی از کاربرها بهتر راهنمایی تون کردند 

ولی خواهر تون تنها نزارید فشار زیادی روشه 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
اره عزیزدلم ببخشید تاپیک تو بهم زدم، اره متاسفانه عصبی شده

نه عزیزم خواهش میکنم ؛ این چه حرفیه .

انشالله مشکلتون زودتر حل بشه

در تاپیک های قدیمی درباره مشاور سوال پرسیده بودی در نهایت چه کسی رو انتخاب کردی راضی بودی ازش یا خود ...

سلام عزیزم من جایی مشاوره نگرفتم 

خودم پیش رفتم