2777
2789

مادر شوهرم خیلی اذییتم میکنه همش گوش شوهرمو پر میکنه زندگیمو بهم میریزه همش بهم تیکه میندازه مدام یه پاش تو دعانویسه دعای محبت میگیره میده به خورد شوهرم شوهرم کشیده میشه سمت اون بخاطر دعاهایی که میگیره تو خونمون دعوا میندازه با دعاهاش خواهش میکنم بهم بگین چیکار کنم بدجور دارم اذییت میشم بخاطر این کاراش مدام تو خونمون دعواست و اینم بگم عروسش تنها من نیستم بعد من چهار تا عروس یگه هم داره ولی فقط گیر داده به من و شوهر من و مثلا اون یکی پسراشو ماهی یبارم نبینه یا ازشون خبر نداشته باشه عین خیالش نیست همینطور با اون یکی عروساش ولی  با من و شوخرم این جوریه زورش به من رسیده اینم بگم که تو یه ساختمون هستیم با مادر شوهرم شرایط اینوهم ندارم که برم جای دیگه خواهش میکنم بهم بگین چیگار کنم 

دیگه رفتی چپیدی ور دلش شوهرتم بچه ننه است

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری خنثی کنم دوباره میره میگیره هرکار میکنم باز میره دعا میگیره میده به خورد شوهرم بعدش با هم دعوا ...

شما هم برو پیش دعا نویس  بگو میخوام دعاهایی که برام نوشته رو خنثی کنم باطل کنم 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹