2777
2789

نوشته جسم زرد حاوی هموراژیک به چشم میخوره و تخمدان راست حجیمه و نمای مولتی فولیکولا ر داره 

واسه شما این پیش اومده تاحالا؟ خیلی میترسم حقیقتا جسم زرد چیه اخه🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسم زرد برای مرحله ی چرخه ی قاعدگیته...اگه تو چرخه ی قاعدگی وقتی تخمک آزاد میشه اون فولیکولی که ازش آزاد شده تبدیل میشه به جسم زرد...البته فکر کنم اگه جنین تشکیل شده باشه...بعد جسم زرد هورمون های رشد جنین رو ترشح میکنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یعنی چی؟ خطرناکه؟ اخه مجردم چه ربطی داره همه دارن یعنی ؟

اوه پس من اشتبا کردم فک کردم سنو حاملگی دادی. نترس

یک ساختار موقتی در  است که پس از تخمک‌گذاری، یعنی زمانی که تخمک از فولیکول  آزاد می‌شود، شکل می‌گیرد. این ساختار در واقع تغییراتی است که در فولیکول تخمک‌گذاری‌شده ایجاد می‌شود و به مدت چند هفته در بدن زنان باقی می‌ماند.  نقش حیاتی در تنظیم هورمون‌ها و حفظ شرایط مناسب برای بارداری دارد