2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم قسمتش مشکل داری بگو شاید بشه کمکت کرد

خب نمیشه کارت ب کارت کرد به صورت اینترنتی

گفتن نرم افزار جدید بگیرید 

نصب کردم 

بعد در حالی ک من قبلا نرم افزارشو فعالکردم  و شنیدم دیگ نیازی ب دوباره فعال کردنش نیست اما نمیشه

هر چی عابربانکم میرم خرابن

عابر بانکای سپه ک همه خرابن

اخ تا کی هی این کارو ادامه بدمخستمون کردنکارت حقوقم این بانکه

الان که حقوق رو تو سپه نمی‌ریزن. به خاطر اختلال اینترنتی. مگه مال شما رو میریزن؟ زیاد سخت نگیر بابا ته حقوق ما با چن بار کارت به کارت درمیاد. برا منم سپه بود الان جای دیگه میریزن. تازه میتونی به مالی شرکتتون اعلام کنی که یه بانک دیگه بریزن. 

ماهم میخوایم وام بگیریم گفتن گردش حساب بیار بانک سپه نمیتونه بده 🥴

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

عابر بانک ها درست شده قطع بود؟؟ 

ببین نرم افزار یه ذره سخت هست نصبش من بارها تا مرحله آخر رفتم هی خطا میداد 

اسم کاربری رو یه عدد هم توش بزار فکر کنم اسم کاربری باید تک باشه 

رمزش هم به شدت سخت بزاری بطوری که اون علامت سختی تا آخر بره 

البته نمیدونم کارت به کارت انجام میده یا نه چون حساب من مسدود هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
لعنت بهشرمز جدید برام اومد یادم رفت نمیدونم چ غلطی بکنم💔😭

اون اصلا معتبر نیست یادت هم بود فرقی نمی‌کرد برو بانک خودشون بهت رمز میدن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی