2777
2789

من ازش نگهداری میکنم بدون هیچ سند و ملکی (شرایط بهزیستی اینه)

دارای خانواده بشه و پدر و مادر و دارای  ی خانواده معمولی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم کسی این کار رو بکنه

چطور باید به شما اعتماد کرد؟خیلی از بچه هایی که قانونی از بهزیستی به سرپرستی گرفته شدن آسیب دیدن دیگه اینجوری بی قانون که اصلا نمیشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خیلی گشتم سپردم پیدا نمیشه

سخت عزیزم

بعد الان خانواده ها برفرضم کسی پدر و مادر فوت کنن خودشون نگهداری میکنن..خاله عمه عمو مادر بزرگی پدر بزرگی

نمیان به بقیه بگن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

فکر نکنم کسی این کار رو بکنهچطور باید به شما اعتماد کرد؟خیلی از بچه هایی که قانونی از بهزیستی به سرپ ...

خوب از خانواده پدری و مادریش تحقیق کنن مطمئن بشن در ارتباط باشن ..خلاصه کسی که فرزند نداره محبت مادری داره صدر در صد علاقش بیشتره و دوست نداره اسیب ببینه اون بچه