یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیشتر میشه گفت از دکترم راضی نبودم ،دکتر فاطمه مسگر پور، تیغ یک وجبی صورت پسرم خورده بود ،پیگیر ک شدم گفتن ناخن کشیده بچه ، اما پیگیرتر ک شدم فهمیدم تیغ بوده ،با دروغایی مثل ضربان قلب بچه پایین بوده و اینا ک دکتر مجبور شده بیمارستان سرمو شیره مالید، البته خدارو شکر رد تیغ رو صورت پسرم کمرنگ شده و زیاد مشخص نیس،پرسنل خدماتی هم اصلا تمیز نبودن ،اتاق خصوصی داشتم ولی کثیف بود اخرا ک میخواستم برم یکی برا نظافت اومد،پرستارا هم بداخلاق بودن جز ی نفر ک خیلی با مسئولیت بود ،فقط یاد گرفته بودن ریمل و رژ بزنن و ناخن لاک بزنن
منم . ۴ سال پیش سزارین شدم. بیمارستان مهر بودم.خیلیم راضی بودم. ولی خب دخترم ۱۰ روز تو دستگاه بود تو بخش ان ای سی یو. که اونجام رسیدگیش عالی بود. هزینشم ۵تومن شد اونموقع