2777
2789

سلام

لطف میکنید به من اطلاعات بدید؟!

لطفا زمان زایمان، نوع زایمان، نوع بیمه، اسم بیمارستان، هزینه ها و میزان رضایتتونو بگین.

ممنون میشم

فکر میکنم به درد خیلیا بخوره❤❤❤

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

سزارین شدم پارسال تو بنت الهدی عالی بود اما گرون شد خیلی 4800

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین ،هفت ماه پیش، چهار م، بیمه سامان ،بیمارستان بنت الهدی، ن راضی نبودم 

ممنونم عزیزم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
سزارین شدم پارسال تو بنت الهدی عالی بود اما گرون شد خیلی 4800

لطف کردی

سزارین ،هفت ماه پیش، چهار م، بیمه سامان ،بیمارستان بنت الهدی، ن راضی نبودم 

چرا راضي نبوديد؟؟؟

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 
استارترجان ميشه به ليستتون اسم دكترم اضاف كنيد

چجوری به پست اولم اضافه کنم؟!😯😯😯

ازاین به بعد هرکی گفت اسم دکترشم بگه😊

ولی فکر کنم موضوع تاپیکم کسی رو جلب نکنه😢😢😢

چجوری به پست اولم اضافه کنم؟!😯😯😯 ازاین به بعد هرکی گفت اسم دکترشم بگه😊 ولی فکر کنم موضوع تاپیک ...

چرا؟؟؟بياين تورو خدا من فروردين زايمانمم نميدونم كدوم بيمارستان برم چقد ميشه ؟؟؟؟😔😔😔😔

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 
چرا؟؟؟بياين تورو خدا من فروردين زايمانمم نميدونم كدوم بيمارستان برم چقد ميشه ؟؟؟؟😔😔😔😔

منم دوس دارم بااطلاعات کامل باشم ولی نمیان که😔😔😔

چرا راضي نبوديد؟؟؟

بیشتر میشه گفت از دکترم راضی نبودم ،دکتر فاطمه مسگر پور، تیغ یک وجبی صورت پسرم خورده بود ،پیگیر ک شدم گفتن ناخن کشیده بچه ، اما پیگیرتر ک شدم فهمیدم تیغ بوده ،با دروغایی مثل ضربان قلب بچه پایین بوده و اینا ک دکتر مجبور شده بیمارستان سرمو شیره مالید، البته خدارو شکر رد تیغ رو صورت پسرم کمرنگ شده و زیاد مشخص نیس،پرسنل خدماتی هم اصلا تمیز نبودن ،اتاق خصوصی داشتم ولی کثیف بود اخرا ک میخواستم برم یکی برا نظافت اومد،پرستارا هم بداخلاق بودن جز ی نفر ک خیلی با مسئولیت بود ،فقط یاد گرفته بودن ریمل و رژ بزنن و ناخن لاک بزنن 

🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌
منم . ۴ سال پیش سزارین شدم. بیمارستان مهر بودم.خیلیم راضی بودم. ولی خب دخترم ۱۰ روز تو دستگاه بود تو ...

ممنونم