2777
2789
عنوان

این دمپایی حموما ک جدیدن مد شده برا پیاده روی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 38 پست
کفش طبی خوبه؟من سریع کمردرد میگیرم بنظرت با این اوکیه

من کتونی اسکیچرز خیلی برام راحته اون مدلی که رویه نازک داره مثل جورابه اصلا گرمت نمیشه در عین حال راه رفتنی با اون کمر درد و پادرد نمیگیرم

ببین کلا کفش و دمپای نو همرات نبر که پات اذیت میشهیه دونه کفش راحتی پیاده روی ببر از اون مدل اسکیچرز ...

من دمپایی بردم کتونی هم داشتم بیشتر کتونی پام بود پام نصبت ب بقیه کمتر تاول زد فقط روز آخر  ک داشتیم برمگشتیم ی دونه تا ک داشتم تا جایی ک تونست بزرگ و بزرگتر شد و درسته کفش نو ببری کهنه میشن بس ک آب می‌ریزی روشون و آفتاب میخوره ..کفش مشکی هم نبر آفتاب جذب میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انروز به مامانم گفتم مامان اینا برای بیرونن گفت الکی نگو این مال حموم توالته دیگهنمیدونم ولی فک ...

شوهر منم اینو گفته😂😂😂😂خیلی خوشگل بودن ولی

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍