2777
2789
عنوان

این دمپایی حموما ک جدیدن مد شده برا پیاده روی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 38 پست

قدیمادمپایی جلوبسته بودن پای آدم عرق میکردفک کنم کراکسم همینجورباشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اونا مگه واسه حموم هست!!!

ن منظورم اینک شبیه ب اوناس اسمشو بلد نبودم دگ مجبور شدم اینجوری توصیف کنم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی اربعین فقط کتونی خوب 

دمپایی نهایت یه ساعت بتونی پات کنی که پاهات یه هوا بخوره ولی در طولانی مدت فقط کتونی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه مادری دوتا پسراشو ازین دمپاییا پوشونده بود اومده بود مطب دکتر عین شلخته ها حالم بد شده چیه اینا ز ...

اما راحته و بنظرم واسه تابستون از کتونی و جوراب بهتره ولی خب باید بلد باشی چجوری استایل بزنی وگرنه خنده دار میشه

میخا یجوری باشه اب بریزی روش زود خشک بشه

نمیدونم من ترجیحم اینه جوراب پام باشه که برا نماز و اینا درش بیارم پام تمیز باشه

دمپای انگار همش پا کثیفه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فقط کفش طبی

کفش طبی خوبه؟من سریع کمردرد میگیرم بنظرت با این اوکیه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه مادری دوتا پسراشو ازین دمپاییا پوشونده بود اومده بود مطب دکتر عین شلخته ها حالم بد شده چیه اینا ز ...

یه چیزی مد میشه مردم دیگه فکر نمیکنن فقط پیروی...

منم بچم خوشش اومد ازونا گرفتم براش تو خونه گاهی میپوشه بازی میکنه برای بیرون فقط کفش پاش میکنم یه جفت دمپایی صندلم داره برای سوپری سر کوچه😅

ببین کلا کفش و دمپای نو همرات نبر که پات اذیت میشه

یه دونه کفش راحتی پیاده روی ببر از اون مدل اسکیچرزا

یا طبی راحتی یه دونه هم دمپایی پلاستیکی سبک پت و پهن که لبه نداشته باشه پاتو اذیت کنه خلاصه یه چیز سبک و آزاد و خوبی باشه موقع پیاده روی هر دو رو امتحان کن

بعضیا میگن همه چیزو امتحان کردن اون دمپایی از همه بیشتر جواب بوده،البته من خودم امتحان نکردم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چون پلاستیکیه و گرما بشدت بالاست شاید آب بشه کفش اسکی چرز بگیر مخصوص اربعینه هم راحته هم سبک هم مقاو ...

مرسی قربونت

عزیزم برای پیاده روی اربعین باید یک ساعت با کفش طبی راحتی راه برید و یک ربع استراحت کنید

توی اون یک ربع پاهاتون رو بشورید ماساژ بدید خشک کنید و باز یک ساعت با دمپایی راه برید

اینجوری پاهاتون تاول نمیزنه چون اگر تاول بزنه با هرچی که راه برید اذیت میشید

ما رو هم دعا کنید