2777
2789

میاد تخریبت میکنه؟ 

کلا بهت بی احترامی میکنه در حالی که همه دخترای ک باهاشون در ارتباط بوده هیچ کدوم انگشت کوچیکه تو هم نمیشن؟ ممکنه در کنار این دختر عزت نفسش پایین باشه که میاد تخریب میکنه یا احساس خوب یا کامل نبودن به این دختر میده؟ 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابش که خیلی واضحه 

چون حسادت میکنه میخواد خرابت کنه تا سوزش ماتحتش کم بشه 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

کی گفته تو جز سطح بالاها هسی😂

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

مردای پایین تر از خودت با گرفتن اعتماد به نفس تو اعتماد به نفس خودشونو بالا میبرن

مثلا من واقعا هر روز دارم ورزش میکنم و اینا اون میگه اون ورزشی که تو بکنی ارزش نداره و جالب اینکه اصلا خودش اهل ورزش نیست کلا ماهی یبار میره ورزش میکنه به من ایراد میگیره کلا همیش منو تخریب میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قطا پسرای عقده ای و بی اعتماد به نفس تخریب میکنند تا حس بهتری بگیرند

واقعا مغز منو درگیر میکنه تا چند مدت که این چرا فقط با من همچین رفتاری داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی گفته تو جز سطح بالاها هسی😂

هردختری به خودش اهمیت بده و کلا در تلاش برای موفق تر شدن در هر زمینه ای باشه برا پسرا له له نزنه سطح بالاست بعلاوه چیزای دیگه هم هست که باعث میشه سطحم بالا باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40