2777
2789
عنوان

کوچه‌گردی تو دل تهران 🏘️🐈

616 بازدید | 25 پست

•تهران فقط شلوغی و دود نیست گاهی تو کوچه‌ پس‌ کوچه‌هاش که قدم بزنی، زیبایی رو پیدا میکنی، آرامش رو،با خونه‌هایی که قصه دارن و گربه‌هایی که انگار ساکن قشنگ ترین خاطره‌هات شدن.✨🍃

خونه‌ای با پنجره‌های سبز که بوی زندگی میده🏡

دیوار آجری، نرده‌های قدیمی😍... 

پیچ و خم کوچه‌ها مثل قصه‌هایی هستن که تموم نمیشن💫

با حضور افتخاری گربه که علاقه ای به عکاسی نداشت🤭🐈

"👩🏻‍⚕️📚☕"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چه عکسای قشنگی گرفتی...حالتو خریدارم.حس میکنم با مسایل کوچیک هم خودتو شاد نگه میداری و به طَبَعِش جوابای بزرگ بزرگ و حال توپ هم‌ دریافت میکنی؟...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
آخی چه عکسای قشنگی گرفتی...حالتو خریدارم.حس میکنم با مسایل کوچیک هم خودتو شاد نگه میداری و به طَبَعِ ...

ممنونم خیلی خوشحال شدم از حرفات آره راستش تو شلوغی‌های این شهر اگه با چیزای کوچیک حال نکنیم زندگی از دستمون میره منم سعی میکنم اون حال خوب کوچیکارو جدی بگیرم💗

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام ببخشید ک دوباره مزاحم میشم

زمین چلاجو بعضیا میگن خوب نیست من خودم درحد ۵دقیقه از کلاسش دبدم چون خودش حضور نداشت و تصویرش نبود یجوری بود خیلی نتونستم ارتباط بگیرم

بنظرتون چلاجو یا همدانی برا زمین؟ و از کی زمین بخونم

سلام ببخشید ک دوباره مزاحم میشمزمین چلاجو بعضیا میگن خوب نیست من خودم درحد ۵دقیقه از کلاسش دبدم چون ...

سلام عزیزم💗

چلاجور خیلی کامل و مفهومی درس میده و برای کسایی که می‌خوان عمیق بفهمن عالیه ولی سبک تدریسش برای همه خوشایند نیست؛مخصوصاً چون خیلی آروم حرف می‌زنه و ممکنه خواب‌آور به نظر بیاد. همدانی خودم باهاش کلاس نداشتم ولی طبق کسایی که دیدم باهاش کلاس داشتن این بوده که روان‌تره، ساده‌تر درس میده، و برای کسی که میخواد با پایه‌ی صفر شروع کنه یا خیلی درگیر جزئیات نشه انتخاب بهتریه.
هر دوشون خوبن ولی خودت همدانی رو هم کلاساش رو ببین با هر کدوم ارتباط گرفتی با همون پیش برو

من زمین رو از یک ماه قبل از کنکور اردیبهشت شروع کردم و به نظرم همون مقدار برام کافی بود؛ولی اصولا زمین رو اگه از بهمن شروع کنی بهتره

"👩🏻‍⚕️📚☕"