2777
2789
عنوان

کوچه‌گردی تو دل تهران 🏘️🐈

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 25 پست
سلام عزیزم💗چلاجور خیلی کامل و مفهومی درس میده و برای کسایی که می‌خوان عمیق بفهمن عالیه ولی سبک تدری ...

شما تمام جلسات چلاجو را دیدید؟ آخه چلاجو از الان شروع کرده

شما از بهمن شروع کردید جلسه های تیر رو دیدید؟

شما تمام جلسات چلاجو را دیدید؟ آخه چلاجو از الان شروع کردهشما از بهمن شروع کردید جلسه های تیر رو دید ...

نه من جمع بندی و همایش ها رو دیدم از چلاجور

"👩🏻‍⚕️📚☕"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یازدهم خونده بودم

خآنم دکتر من دو هفته هست یه مشاور گرفتم اما هیچی بلد نیست طرف و اصلا پیامام هم سین نمیزنه دیگه

خیلی برنامه اش بده و برنامه ای که خودم نوشتم با راهنمایی های شما خیلی بهتره

میشه تماس هفتگی داشته باشیم و من برنامه یک هفته ام دز کنارتون بنویسم؟ فقط همین

هرچقدر هم هزینه اش بشه پرداخت میکنم

پشتیبانی و.. نمیخوام فقط یک تماس که در کنارتون بدونم تو یک هفته چیکار کنم

میدونم شما مشاوره قبول نمیکنید اما منم خدمات مشاوره ای نمیخوام

فقط برنامه

خواهش میکنم کمکم کنید🥲🥲چندتا مشاور عوض کردم همه افتضااححح خیلی خستم

خآنم دکتر من دو هفته هست یه مشاور گرفتم اما هیچی بلد نیست طرف و اصلا پیامام هم سین نمیزنه دیگهخیلی ب ...

عزیزم خصوصی پیام بده اونجا با هم حرف می‌زنیم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

اکثر تاپیکاتو میخونم 

انرژی که داری خیلی مثبته و زندگیت آرزوی منه 

من امسال سال کنکورمه یکی دو ساله همش خونه ام افسرده شدم😂

از طرفی نمیدونم اخر این مسیر کنکور قراره چجوری تموم بشه😞

انشاءالله یروزی منم مثل شما حال دلم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اکثر تاپیکاتو میخونم انرژی که داری خیلی مثبته و زندگیت آرزوی منه من امسال سال کنکورمه یکی دو ساله هم ...

منم سال کنکور دقیقاً همین حسو داشتم مخصوصاً وقتی خسته و خونه‌نشین شده بودم ولی واقعاً بعدش همه‌چیز عوض میشه وقتی مسیرت روشن بشه و بری دانشگاه حس آزادی و آرامش خاصی میاد تو الان فقط کافیه هر روز یه ذره به هدف نزدیک‌تر شی حتی اگه حال و انرژی‌ت کم باشه. آخرش که نتیجه رو ببینی همه این سختیا می‌ارزه امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزم 💗

"👩🏻‍⚕️📚☕"