2777
2789

سلام یک مبلغ قابل توجه نسبت به عرف منطقه میدید به صاحب خونه در قولنامه هم طبق نظر مراجع باید اون مبلغ به عنوان قرض‌الحسنه قید بشه و میگن بهتره ماهیانه مبلغی هرچند خیلی کم کرایه باشه مثلا ۱۰۰ تومن اینا

ولی اونی که کرایه است مثلا رهنش ۵۰ هستش کرایه ۱۰ میلیون

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پولی اولش میدی

در طول سال دیگه اجاره نمیدی

اخر سال هم اگه بخوای بلند شی پولت رو میگیری

پولش رو داشته باشی که خیلی خوبه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

رهن کامل خیلی کم پیدا میشه معمولا صاحب خونه روی پول مستمر اجاره حساب باز میکنه ولی

رهن یعنی پیش پرداخت بدون اجاره ماهانه 

یک مبلغی تحت عنوان رهن به عنوان امانت پیش صاحب خونه میمونه طی مدت قرارداد یکساله و بعد از یکسال زندگی در اون خونه شما خونه رو تحویل میدی و پولت رو که در رهن صاحب خونه بوده پس میگیری

معمولا هم مقدارش از پول پیش خونه اجاره ای بیشتره چون مبلغ اجاره جمع میشه و روی پول رهن اضافه میشه امیدوارم متوجه شده باشی

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یعنی توی یک سال مثلا ۵۰۰ تومن رهن کامل دادی بدون اجاره هرماه نه اصلا خوب نیست اگه شرایط اجاره داری اجاره بده اضافه پول طلا کارکرده بخر چون سال دیگه ۳۰۰ تومنت پول باشه همونه ولی طلا افزایش پیدا کرده مثلا شده ۳۴۰ تومن 

مثلا 700 میدی دیگ نیاز نیست ماهانه پول بدی

مثلا یه مبلغی میدی به صاحب ملک، تا آخر سال همون پولو  پس میگیری

و تو این مدت هیچ مبلغی بابت کرایه ماهیانه بهش نمیدی

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
سلام یک مبلغ قابل توجه نسبت به عرف منطقه میدید به صاحب خونه در قولنامه هم طبق نظر مراجع باید اون مبل ...

مثلااون پولی که اولش دادیم رو آخر سر همونو بهمون پس میده دیگه؟

رهن کامل خوبه اتفاقا دیگ درگیر اجاره هرماه نیستی تا یکسال پول پیش خونه اجاره ای ک دادی دیگ اجاره نداری هرماه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

به نظرتون ارزش داره یانه؟

خب اگه شرایط اجاره دادن رو نداری، و از اونطرفم اگه ممکنه پول دستت باشه خرج بشه  رهن کامل خوبه،

اما اگه میتونی با یه مبلغ رهن کم و ماهیانه هم اجاره بدی و باقیمانده پولت طلا یا یه چیزی ک ارزش پیدا می‌کنه بخری هم خیلی خوبه

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢