2777
2789
عنوان

پاسخ گویی به سوالات روانشناسی شما

141 بازدید | 19 پست

با درود فراوان

مشاور و تراپیست آقا هستم.

در موارد زیر اگر سوالی دارید بپرسید. در اسرع وقت پاسخ می دهم.

اضطراب 

کمالگرایی

بیش فعالی

داروهای روانپزشکی

افکار خودکشی و خود زنی 

کنترل هیجانات و احساسات

نحوه تعامل با همسر

تربیت فرزندان.

ارشد روانشناسی، رواندرمانگر، تراپیست 

برووو اقا حتما کلینیکت هم نی نی سایته😂😂

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

برووو اقا حتما کلینیکت هم نی نی سایته😂😂

کجا مشاوره میدی ادرس بزار سرچ کنم؟ مشاور خوب سرش شلوغه تو سایت بارداری مشاوره نمیده

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسری که اوایل ازدواج‌به حجاب گیر یده مثلا مو داخل و مانتو بلند و اینا. دانگشاه رفتن هم موافق باشه ولی وقتی میری بیرون خودت دور برنی بعدداز دو ساعت زنگ بزنه بگه کی برمیگردی؟انگاری زیاد تنها بیرون رفتنت‌رو دوس نداشته باشه چیزی نگفته ولی تو خودت حس کنی 

از چیه؟

همسری که اوایل ازدواج‌به حجاب گیر یده مثلا مو داخل و مانتو بلند و اینا. دانگشاه رفتن هم موافق باشه و ...

اگر احساس می کنی رابطه تون امن است و تا حدودی می تونید با هم راحت حرف بزنید. خودت ازش بخواهد احساسش را بگه. ممکنه نگرانی ، اضطراب یا دلتنگی باشه یا هر چیز دیگه. بعد شما هم احساست را خیلی ملایم بهش بگو. مثلا بگو من حس می کنم بچه ام یا چیز دیگه. احتمالا کاهشش می دهد. البته این به خیلی چیزها بستگی داره که بهترین راه اینه که صادقانه و بدون نگرانی از عصبانیت شما یا خودشون در مورد بحث بشه. نشد مشاور هم می تونه ولی در این موضوع خودتون حلش کنید بهتره.

من بپرسم؟ البته تو این موضوع ها نیست، ممنون میشم پاسخگو باشید

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

😂😂 قشنگ گفتی احسنت. این حس شوخی طبعیت را حفظ کن.🖐

با مردای نی نی سایتی یا مشاورای فیک سایت شوخی ندارم 

بپرسید.

ممنون

من وقت انتخاب رشته‌مه علاقم به رشته تجربی و علوم و زیر شاخه‌هاشه اما استعدادم تو حفظیات و تحلیل هست 

تو شهری هستم که سهمیه داره رو کنکور 

نمیخوام پشت کنکور بمونم ، علوم ریاضیمم الان ۲۰ نیست اما تجربی رو الف اوردم

از درسای انسانی بدم میاد اما یکی از شغلای موردعلاقم روانشناسی

چیکار کنم کدوم انتخاب کنم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ممنونمن وقت انتخاب رشته‌مه علاقم به رشته تجربی و علوم و زیر شاخه‌هاشه اما استعدادم تو حفظیات و تحلیل ...

به چه چیز روانشناسی علاقه مندی؟

دوست دارم شنیدن و راه کار دادنو ، اگه تا الان اشتباه میکردم حتما ادامه نمیدادم

از بچگی توش استعداد دارم احساس میکنم، راهنمایی هایی که به دوستام میکنم رو وقتی به پدر مادرم میگم نظر اونام همینه و پدرم تو حل اختلاف کار می‌کنه 

همیشه تونستم مشاور خوبی باشم، با نظرایی که مطابقت داشتن با نظر یه مشاور و روانشناس واقعی

از بچگی توش استعداد دارم احساس میکنم، راهنمایی هایی که به دوستام میکنم رو وقتی به پدر مادرم میگم نظر ...

در انتخابش چرا شک داری؟