2777
2789

ببخشید بچه ها ؛ واسه مسائل شرعی معمولا زنگ میزنم دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی . ولی اینو روم نشد بزنگم. احترام دوستان واجب ، اما اگر نمیتونی راهنمایی کنی و قراره سرزنش کنی با احترام لطفا تاپیکو ترک کن.  

چند مدتی هستش حالا وقتی تنهام بیشتر ( تصور ) و زمانیکه باهمسرم هستم کمتر ( حین رابطه) ، مدام تصور یکنفر دیگه رو دارم ( یک شخص ثابت هم نیست ) ؛ فوق‌العاده هم بعدش عذاب وجدان دارم ؛ 😞😞😞😞😞 اما واقعا دست خودم نیست ؛ اینجوری که یهو میاد تو ذهنم بعدش هرکار میکنم نمیتونم دورش کنم از ذهنم ؛ ۳ تا سوال دارم : 

۱) آیا برای شماها هم پیش اومده چنین حالتی ؟ 

اگر اره ؛ چجوری مقابله کردید باهش؟ 

۲) وقتایی که تنهام اگر با اون تصورات لعنتی خیس بشم ؛ غسل داره ؟ 

۳) وقتایی که با همسرمم اگر اون تصورات بیاد تو ذهنم ؛ خداینکرده ؛ زنای فکری و ذهنی و این‌چیزها محسوب میشه ؟ 😓😓😓😓😓😓😓😓

ن والا برام پیش نیومده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

از همسرت راضی نیستی؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت همچین فکری به ذهنت رسید سریع سه تا ایت الکرسی بخون 

مغزت رو اب و‌جارو‌میکنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

1. برا من اینجوری پیش نیومده 

2. بله اگه در اون حد هست غسل داره البته برا خانوما باید 3تا ویژگی داشته باشه اون خیسی زنگ بزن بپرس اگه مواردش بود باید غسل کنی عزیزم 

3.بهتره فک نکنی ولی نمیدونم ذهنی هم محسوب میشه یا نه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بنظرمن ب این موضوع وسواس فکری پیداکردی  و چون مدام عذاب وجدان داری میاد توذهنت ک آزارت بده   اهمیت بهش نده گناه نیس   کثیرالشک شدی شما   حکم کثیرالشک هم باطله   ی روانشناس میگه افکاروسواسی مث سگ میمونه اگ بدویی فرارکنی میادسمتت و دنبالت میاد 

عزیزم درباره احکامش نمیدونم ولی شما به جای مرجع تقلید به یه مشاوره نیاز دارید تا بتونید این دوره رو بگذرونید

حکم این تصورات چه زنای فکری باشه چه نباشه، باید از سرتون بیفته، تصور کنید برعکس بود و همسرتون این افکار و داشت، حتی فکر کردن بهش هم دردناکه 

مخصوصا که چندین بار تکرار شده اصلا طبیعی نیست

امیدوارم خیلی زود مشکلتون رفع بشه