2777
2789
عنوان

دخترم چندساله با دهن نفس می‌کشه شبا موقع خواب خیلی اذیت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 42 پست
دوتا بچه ای منم همینن یکیشون دماغش انحراف داره تا هجده سال نشه عمل نمبکنن کوچه نمبدونم دلیلیش چیه

بچه ام از وقتی بدنیا اومد تا الان که چندسال میگذره همین بوده واقعا خیلی ناراحتم براش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم همین مدل الرژی رو دارم چندین ساله

که شبا که میخوابیدم بینیم کیپ میشد و تنفس از بینی برام سخت میشد

من‌منطقه ای که زندگی میکنم اب و هوای خشک داره و زمستونا چون تو خونه بخاری روشنه هوا خشک تر میشد و هرروز کیپ بود بینیم

تابستونا اگر کولر ابی روشن باشه چون مرطوب میکنه هوارو خیلی بهترم و کم پیش میاد الرژیم

در نهایت اینو بهت بگم اگه میبینی داخل بینیش خشکم هس یا زخم میشه و کیپ هم هست و هوای شهرتون خشکه بخور سرد تو خونه بزار به خصوص شبا بالاسرش ولی رطوبت سنجم بگیر که رطوبت خونه بیش از حدهم نشه که قارچی بشه هوا

دکتر گوش و حلق و بینی باید ویزیت کنه پسرای منم با همین علائم لوزه داشتن و عمل کردیم الرژی هم دارن من ...

دقیقا علائمش همینه همیشه آبریزش بینی داره از چشماش اشک میاد 

دقیقا علائمش همینه همیشه آبریزش بینی داره از چشماش اشک میاد

خوب ی دکتر اسم و الرژی ببر خدای نکرده پیشرقت نکنه 

ولی حتما حتما ی فوق تخصص گوش و حلق و بینی هم ببینه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
قراره ببریمش پیش یه فوق تخصص

دکتر به من اسپری تنفسی داد گفت حتی وقتی نفس تنگی نداری هم استفاده کن این علائم آلرژی رو از بین می بره ... البته که آلرژی فقط کنترل میشه اگه دوباره هوا آلوده باشه یا بوی عطر بیاد ممکنه برگرده البته با شدت کمتر

عزیزم من خودم همین مدل الرژی رو دارم چندین سالهکه شبا که میخوابیدم بینیم کیپ میشد و تنفس از بینی برا ...

دستگاه بخور میگیرم حتما حاضرم هرکاری کنم فقط تنفسش بهتر بشه ، نمیدونم آلرژی از کجا اومد علتش چیه از نوزادی همین بوده

حتما پیگیری کن ببر پیش دکتر دیگه. روی فرم صورت خیلی تاثیر داره این مساله. من از نوزادی پسرم نصف شبا هی چک میکردم دهنش موقع خواب بسته باشه و با دماغ نفس بکشه. چون صورت دفرم میشه. فقط مساله اذیت شدن بچه نیست. اثرات دراز مدت داره.

دکتر به من اسپری تنفسی داد گفت حتی وقتی نفس تنگی نداری هم استفاده کن این علائم آلرژی رو از بین می بر ...

اسپری تنفسی میشه برای بچه ۴ ساله استفاده کنم ؟ یا صبر کنم تا آخر ماه ببرم دکتر اون بگه 

حتما پیگیری کن ببر پیش دکتر دیگه. روی فرم صورت خیلی تاثیر داره این مساله. من از نوزادی پسرم نصف شبا ...

قراره آخر ماه انشالله ببرم یه دکتر دیگه می‌خوام داروهاش تا آخر بدم اگر تاثیر نداشت ببرم فوق تخصص