paria989 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 809 عنوان موج های ابی 99 بازدید | 13 پست سلام بچه ها کسی جدیدا موج های ابی رفته ؟چطوریه ؟ خیلی شلوغه ؟ تمیز هست اصلا ؟ راسته میگن باید برای سرسره هاشو و اینا هزینه جدا بدی؟ 1404/05/05 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1855 نه هزینه جدا نداره بنظرم تنها جایی ک تمیزه قسمت اب بقیه جاها راه میری یا صندلیا من حس خوبی نداشتم واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
paria989 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 809 نه هزینه جدا نداره بنظرم تنها جایی ک تمیزه قسمت اب بقیه جاها راه میری یا صندلیا من حس خوبی نداشتم منم اهل استخر و اینا نیستم دوستام خیلی اصرار دارن بریم و اینا گفتم بپرسم چطوریه؟ عفونت و اینا نگیرم یک موقع 🤕 غذا هم اجازه نمیدن ببریم داخل
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1855 منم اهل استخر و اینا نیستم دوستام خیلی اصرار دارن بریم و اینا گفتم بپرسم چطوریه؟ عفونت و اینا نگیرم ... برا یبار خوبه جایی نشین ن نمیذارن ببری باید دستبندتو شارژ کنی اونجا بخری ک قیمتاش بالاس واس ینفر ۵۰۰خوبه شارژ کنی واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1855 مواظب خودتم باش مامانم داشت تو اب غرق میشد غریق نجاته فقط نگاه میکرد منم دور بودم از مامانم یهو یه خانمه نجاتش داد قسمت رودخونه جای فشار اب به پشت افتاده بود چون اب میزد زیر پاش نمیتونست بایسته واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
paria989 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 809 برا یبار خوبه جایی نشین ن نمیذارن ببری باید دستبندتو شارژ کنی اونجا بخری ک قیمتاش بالاس واس ینفر ۵۰۰ ... چقدر گرون واقعا ۵۰۰ پول غذا
paria989 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 809 مواظب خودتم باش مامانم داشت تو اب غرق میشد غریق نجاته فقط نگاه میکرد منم دور بودم از مامانم یهو یه خ ... با دوتا از دوستام میرم اونا حواسشون هست حالا ولی در کل ترس هم دارم چون تنها زیاد جایی نمیرم واسه همین
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1855 چقدر گرون واقعا ۵۰۰ پول غذا اره هم غذا هم نوشیدنی واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1855 با دوتا از دوستام میرم اونا حواسشون هست حالا ولی در کل ترس هم دارم چون تنها زیاد جایی نمیرم واسه همی ... برو برا یبار تجربه خوبیه جز مایو حوله چیزی نبر ک اذیت میکنن اگ النگو گوشواره گردنبند اینا داری در بیاری حتی بدل هیچ وسیله ای همرات نبر واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
paria989 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 809 برو برا یبار تجربه خوبیه جز مایو حوله چیزی نبر ک اذیت میکنن اگ النگو گوشواره گردنبند اینا داری در بی ... گوشی و هندزفری و اینا چی؟ النگو و گوشواره که ندارم سشوار هم که گفتن اجازه بردن نداریم میخوام کارت بانکی و پول نقد و حوله و لباس و مائو و گوشی و هندزفری ببرم فقط
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1855 گوشی و هندزفری و اینا چی؟ النگو و گوشواره که ندارم سشوار هم که گفتن اجازه بردن نداریم میخوام کارت ب ... گوشی و هندزفریتو همون بالا تحویل بده بقیه ببر پایین توکمدت واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
paria989 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 809 گوشی و هندزفریتو همون بالا تحویل بده بقیه ببر پایین توکمدت مرسی از راهنماییت عزیزم♥️
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1855 قربونت واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍