2777
2789
عنوان

کیا طول سرویکس کوتاه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 36 پست
گلم سرکلاژ می‌کنی منم طول سرویکسم کوتاه بود سرکلاژ کردم و استراحت کامل الان بچم یکساله شده الحمدالله ...

آخه شاغلم چجوری استراحت کامل کنم استرس گرفتم😭

کارمم با شوهرم هست من کار نکنم کار شوهرمم میمونه رو هوا

لگنمم کوچیکه آخه چرا اینجوری باید میشدم خیلی دلم میخواست باردار بشم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی دلم میخواد باردار بشم اگه پر خطر باشه که نمیتونم ریسک کنم

عزیزم  سرویکس کوتاه باشه اگه باردار بشی باعث زایمان زودرس میشی ولی عمل هوایی مثل سرکلاژ یا گذاشتن پساری یکم جلوگیری می‌کنه از این زایمان زودرس ولی باید در بارداری استراحت مطلق باشی

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

وا حالا باردار بشو بعدچیزخیلی خطرناکی نیستتو حاملگی باید کارهای سنگین نکنیخیلیم کلاس داره تازه

آخه من با شوهرم کار میکنم اگه من کار نکنم عملا شوهرمم کارش میمونه رو هوا نمیتونم یک هفته استراحت کنم درآمد قطع میشه چجوری زندگی کنیم بعد وای خدایا نمیتونم دوتا گربه دارم اونا هم خیلی زحمت دارن دلم میخواست باردار بشم ولی الان کابوس شده برام

نگران نباش بابا ، خیلی از خانوما با همین طول سرویکس کم بچه دار شدن ، کلی راهکار پزشکی داره

آخه میگن استراحت باید بکنی من نمیتونم استراحت کنم

کارم با شوهرم مشترکه اگه من کار نکنم اونم نمیتونه چیزی بفروشه رسما درآمد صفر میشه استرس گرفتم 

نگران نباشه سرکلاژ میکنمپسیاری هست سرکلاژ شکمی انجام میدن نگران نباشتوکل بخدا من با کلی مشکلات خدا ر ...

عزیزدلم خدا حفظش کنه ممنون

بارداری پرخطرداشتم تجربیاتموتوتاپیکام گفتم بامراعات اگه نشدنهایت سرکلاژوپساری حله

استراحت مطلق بودی؟

آخه شاغلم چجوری استراحت کامل کنم استرس گرفتم😭کارمم با شوهرم هست من کار نکنم کار شوهرمم میمونه رو هو ...

نیرو میگیرید آموزش میدید 

با برنامه ریزی به امید خدا همه چیز درست میشه 

نگران نباش بسپاربه خدا به منم گف کوتاهه ۲۷ بود فک کنم بعدا رفتم جای معتبرتر دیدم قبلیه اشتباه کرده توام چندجابرو این سونوگرافی ها بعضی جاهاش مسئولشون دین وایمون ندارن

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
نترس هیچی نمیشه فقط سعی کن استراحت کنی هیچی نمیشه

استراحت نمیتونم آخه مشکلم همینه که باشوهرم دوتایی کافی شاپ زدیم و اگه من آشپزی نکنم عملا اون هیچی نداره برای فروش بعد چون دکه داره من توی خونه میپزم اون میفروشه تازه چند وقت بود درآمد خوبی داریم میخواستم باردار بشم اینجوری که سر یک هفته من استراحت کنم به پی‌سی میخوریم باید بریم گدایی😭چجوری زندگی کنیم نمیتونم

استرس گرفتم حالا حالا ها نباید باردار بشم 

من سرکلاژم الان اصلا ترسناک نیست هیچی متوجه نمیشم بیخودی به خودت استرس نده

استراحت نکنی مشکلی ایجاد میکنه واسه سرکلاژ؟ آخه شاغلم

عجب دکتری هنوز باردار نیستی تو رو ترسونده؟؟سونو کرد دید کوتاهه یا از خودش گفت؟

نه واژ نم رو با دست معاینه کرد قبل از سونوگرافی این حرفو زد

نیرو میگیرید آموزش میدید با برنامه ریزی به امید خدا همه چیز درست میشه

یا خدا پس خیلی باید صبر کنم