2777
2789

قضیه از این قراره که بنده با یکی صحبت کردم که برم برای کار و اون کارو همه میدونسن شغل مورد علاقه منه و کلا حکم تراپی برای روحم داشت با هزار امید و شوق صب بیدار شدم اماده شدم  بعد چون بار اول بود که میخاسم برم اونجا بابام و مامانم خاستن برسونن منو بعد از وقتی ک رفتم داخل حیاط فنگ مینداختن ک اره لباست جوریه پات پیدا میشه فلان خلاصه اعتنا نکردم چون کاره برام مهمتر بود و  بعد رسیدیم داخل خیابون وسط جمعیت بابام اومد شروع کرد بحث کردن با من که اره من شرمم میشه تو خیابون کنار تو وایسم و عصبیم کرد جوری ک ب خودم اومدم دیدم تا شعاع سه متر اینور اونورمون دارن نگامون میکنن میخاسم اب شم ینی عصبی شدم داشتم به مرز جنون میرسیدم ول کردم برگشتم خونه قیدشو زدم از دیروز انقد حرص خوردم دارم میمیرم واقا ذوقمو کور کردن از خودم بدم میاد دلم نمیخواد اصن کاری کنم از ی طرف اون کار شغل مورد علاقه من بود با کاراشون روانیم کردن قرار داشتم نرفتم واقا دلم پره بنظرتون چیکار کنم  واقا دلم نمیخواد ب حرفشون گوش داده باشم لباسی ک دوست دارن بپوشم برم از ی طرف ذوقی ندارم اصن ک باز ب خودم برسم مثلا امروز عصر برم معذرت خواهی کنم ک دیروز نشده بیام از اون طرف اصن لباس خوب ندارم واقا همشون سر و ساده ان ک ب دلم نمیشینن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
لباسی نپوش که پات پیدا شه اینقدر سخته

من اون لباسو دوست دارم اون بم میاد بعدم دارم میگم که نمیخام کاری ک اونا دوس دارنو بکنم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه مسئله تونو حل می کردین

همونجا دیدی مشکل دارن لباس مناسبتر می پوشیدی که بحث به جای دیگه کشیده نشه.

کلا برای سرکار رفتن باید لباس رسمی و مناسب پوشید نه جوری کوتاه که پات پیدا باشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بخاطر علاقت از بعضی چیزا باید کوتاه بیای دیگه

هعیییی روان نمونده برام تو این خونواده 

خب این دفعه با دوستت برویه لباس قرض بگیر هم‌شیک باشه هم‌ گیر ندنالبتهموقتا واسه اینکه کارو از دست ند ...

حالا بنظرت زشت نیست دیروز نشد برم؟ دوستی ندارم اخه بدبختی 

تو خونه مسئله تونو حل می کردینهمونجا دیدی مشکل دارن لباس مناسبتر می پوشیدی که بحث به جای دیگه کشیده ...

عزیز من کار تو اداره نیس ک اتفاقا لباسی ک پوشیدم مناسب همونجا بود 

حالا بنظرت زشت نیست دیروز نشد برم؟ دوستی ندارم اخه بدبختی

حداقل یه زنگی‌بزن یه بهونه موجه ایی بیار عذرخواهی کن

بگو تایم بعدی برات مشخص کنن بیای

دخترخاله ایی دختر دایی ...‌یه کسی که زیاد فوضول  و حسود نباشه باهاش برو

حداقل یه زنگی‌بزن یه بهونه موجه ایی بیار عذرخواهی کنبگو تایم بعدی برات مشخص کنن بیایدخترخاله ایی دخت ...

یکاریش میکنم💔