2777
2789
عنوان

خاسته زیادی از همسرم دارم ب نظرتون

216 بازدید | 18 پست

خانما همسرم هرماه ۵ تومن میده بهم

منم از جایی ک کلاس خیاطی رفتم و چرخامم ۲ ماهی میشه خریدم کارم شده فقط پارچه خریدن الان ۳ تا کاور بزرگ پارچه دارم دوخته نشده

و ی سزی لباس راحتیم برای خودم از مغازه ی دوستم قسطی برداشتم

ی وامم برداشته بودم ۵ تومنی هرماه تیکه تیکه قسط اونو میدم  و قسط پارچه و قسط لباس

خیلی پولی نمیمونه برام ک بخام برم برای خودم شلواروکفش بخرم

الان بهش گفتم بریم برام بخر زورش میاد کلی بهونه کرد ک پولاتو جم کن خودت بخر

هرماه این ۴۰ تومن جدا از ۵ تومنی ک ب من میده درامدشه

واقعا زیاده ک ی کفش و شلوار بخاد بخره برام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید درامدش ۴۰‌نیست و متغیره

هستش درامدش ثابته شایذ مثلا ۴۰ اش بشه ۳۶ ۳۸ ولی ازاین پایینتر نیس اینم بگم شوهزمم کلی قسط و قرض داره

هرماه ۱۱ تومن قسط ی واممونه یک و سیصدم میده وام ازدواج و  ۵ ۶ تومنم خورذو خوراک خونه و ۱۰ تومنم قسط کابینتامونو میده

اگه واقعا دست و بالش باز هست نباید دریغ کنه ولی در کل شماهم سعی کن از پول ماهانت بهتر استفاده کنی باید مدیریت کنی تا هر ماه باتوجه به نیازهات خرید داشته باشی،مثلا نیاز نیست هرماه کلی پول پارچه بدی به اندازه خرید کن

شرایط اقساطی هم آدم رو بدتر خالی میکنه،اگه ۵تومن میگیری نباید بیشتر از ۲تومن قسط بدی در ماه

اگه واقعا ۴۰ حقوقشه که حق با شماست ولی من حس میکنم که واقعا نداره که بهانه آورده تازه ۵ تومن در ماه ...

این ماه و ماه بعدی خودمو تو فشار گذاشتم ک حسابمو صاف کنم تموم شه بره پی کارش

اگه واقعا دست و بالش باز هست نباید دریغ کنه ولی در کل شماهم سعی کن از پول ماهانت بهتر استفاده کنی با ...

من هرماه ۴ تومن قسط میدم بخدا

با ۱ تومنم برای خودم شارژ و نت میخرم و تااخرماه بااون ۱ تومن سرمیکنم